logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

M.O.W. a ajuns la cea de-a 40-a aniversare

În perioada 22-26 septembrie, se desfășoară în Germania, la Bad Salzuflen, ediția cu numărul 40 a târgului M.O.W., dedicat profesioniștilor din industria mobilierului. Se numără printre evenimentele de profil ale Europei, cu accent pe prezența vorbitorilor de limbă germană și se definește drept un prilej de afaceri pentru producătorii și furnizorii de mobilier de consum. Este locul unde trendurile sunt optimizate pentru a răspunde nevoii clienților.

M.O.W. a ajuns la cea de-a 40-a aniversare
Publicitate
Andreea Chiru  |  04 Iunie 2024

Un argument pentru a participa la târgul M.O.W. este oferit chiar de reprezentantul organizatorilor, Bernd Schäfermeier: „Asigurăm toate canalele de distribuție pentru mobilier, îmbinând oferte corecte și instrumente eficiente pentru a atinge în mod rapid succesul afacerii dvs.”. Obiectivul acestui eveniment ține de coordonarea și organizarea factorilor care influențează industria mobilierului din Europa. Expozanții sunt invitați să-și pregătească pentru această toamnă produsele, sortimentele și conceptele de prezentare, în așa fel încât să poată profita de oportunitățile de afaceri oferite în cadrul ediției de anul aceasta a M.O.W.

Concept unic
Accentul cade pe afacerile cu mobilier orientate spre consum, organizatorii propunându-și să atragă fiecare client pentru a-l pune față-n față cu furnizorul și ofertele potrivite. „La M.O.W. orice client găsește ceea ce caută – de la distribuție până la ofertele de preț mult dorite la nivelul mobilierului pentru întreaga locuință. Târgul se adresează vizitatorilor profesioniști și expozanților interesați de colaborări business to business: asociații de producători, lanțuri de magazine, dealeri de mobilier convențional, segmentului DIY și reprezentanților din lumea construcțiilor.

Platformă europeană B2B, avantajele participării:

• Concept inspirat de concentrarea pe bunurile de consum
• Toate canalele de vânzare, de la cele locale până la cele online
• Spațiu expozițional de 85.000 mp
• Expozanți exclusiviști, în sensul că marea majoritate își expun produsele exclusiv la acest eveniment
• Peste 500 de expozanți din 44 de țări
• Vizitatori profesionali din 66 de state, cu accent pe Elveția, Olanda, Franța, Belgia, Italia, Austria și Polonia
• Servicii gratuite incluse în pachetul oferit participanților
• Gamă largă de mobilier, de la tapițate până la mese și scaune, colecții pentru living, dining, tineret, birouri, piese de mic mobilier, accesorii pentru casă.

La ediția aniversară din acest an, și-au anunțat deja prezența o serie de mari expozanți în premieră.

Publicitate
Publicitate