logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

SilkPlaster – s-a inventat tapetul LICHID!

Oare de ce au renunțat românii să își mai îmbrace încăperile caselor în tapet plin de culori și modele? În primul rând, pentru că este o corvoadă să-l întinzi perfect pe pereți și să scoți toate bulele de aer formate sub el. Între timp s-a inventat tapetul lichid!

www.silkplaster.ro
Mai simplu decât tapetul clasic, mai estetic decât vopseaua tradițională - tapet lichid!/ SilkPlaster.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  06 Iulie 2017

SilkPlaster se cheamă și reprezintă chiar o noutate pe piața din România. Compoziția – naturală! Este obținut dintr-un amestec de mătase și fibre de bumbac, antialergenic, deloc chimic și lipsit de orice fel de miros. Îți poți băga mâinile în el până la cot, fără să riști iritații sau alte neplăceri asupra pielii. Este ideal pentru camera copilului.

SilkPlaster  e relativ simplu de aplicat pe perete; tot ce-ți trebuie este o mistrie cu care să întinzi tapetul lichid, în straturi nu mai groase de 2mm. Se pot face orice fel de retușuri asupra culorii de pe perete, reparând zonele date prost sau realizând un mix cromatic cu o altă culoare. SilkPlaster vine în saci de plastic, iar cu maximum 12 ore înainte de a fi aplicat pe perete, trebuie amestecat cu apă într-un lighean, pus înapoi în sacul său și lăsat câteva ore la temperatura camerei.

Se aplică simplu pe perete, ca și cum ai aplica vopsea zgrunțuroasă, dar aspectul este unul foarte fin, catifelat, de tapet de cea mai bună calitate. Timpul de uscare este între 24 și 48 de ore. Durată de viață – 10 până la 15 ani.
Chiar este de încercat, mai ales că în România are o varietate de culori și texturi, putând răspunde celor mai neașteptate pretenții estetice.

www.silkplaster.ro
Tapet lichid în dormitor

www.silkplaster.ro
Tapetul lichid se comportă foarte bine în bucătărie, rezistă la temperaturi foarte înalte

www.silkplaster.ro
Ideal pentru camera copilului, fiind antialergenic

Publicitate
Publicitate