logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

M Active: scaun de birou pentru… slăbit!

Între munca de birou și orele la sala de sport a existat dintotdeauna o relație de cauză/efect. Să stai ore în șir pe scaun, la muncă, te trimite (mai devreme sau mai târziu) la sală, pentru recuperarea siluetei. De acum e invers – scaunul office este aparat de slăbit!

m_active4-2608
Numele i se trage de la funcția inovatoare ce invită la o viață activă chiar și atunci când stai jos / Kickstarter.com
Andreea Chiru  |  07 Iulie 2017

Putem considera M Active o piesă de mobilier cu adevărat revoluționară. În loc să înțepenești pe el în orele de muncă, are un design care te provoacă la mișcare. Forma sa arcuită te constrânge să-ți întărești musculatura, permițând mai multe exerciții fizice din poziția șezut. Este un scaun neliniștit, care te obligă să te foiești pe el întruna, evitând starea de inactivitate fizică, caracteristică muncii de birou. Concept – balansul corpului dintr-o parte în alta sau din față în spate, în funcție de poziția în care așezăm scaunul.

www.kickstarter.com

www.kickstarter.com

M Active este din placaj de lemn, formă arcuită și are două niveluri de suporturi pentru picioare. Închipuiți-vă o șa și aveți înaintea ochilor sursa de inspirație a acestui scaun de birou! Există două variante de înălțime, adaptabile birourilor standard, respectiv celor înalte. Partea de șezut e îmbrăcată într-o pernuță disponibilă în mai multe culori. Este un scaun ce permite adoptarea mai multor poziții de folosire, contribuind la menținerea unei posturi sănătoase a coloanei vertebrale și antrenarea mușchilor spatelui. În pauzele de lucru devine un adevărat aparat de exerciții fizice, căci se pot executa cu el chiar și scurte antrenamente pentru musculatura brațelor.

Deocamdată, scaunul M Active este în fază de prototip. Transformarea lui în produs de serie este preconizată pentru toamna acestui an. Producătorii sunt din Europa de Est.

www.kickstarter.com

www.kickstarter.com

Publicitate
Publicitate