logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Blum: Drive test cu… bucătăria

Un concept foarte îndrăgit de public legat de vânzarea automobilelor a fost transpus în industria producătorilor de mobilă – drive testul! Cei de la Blum au pus la dispoziția românilor o bucătărie în care pot fi probate funcţionalităţi ale accesoriilor înainte de a fi încorporate în mobila de bucătărie proprie.

blum_drive_test3-2613
Și mai aproape de nevoile clienților - bucătăria Dynamic Space de la Blum
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Iulie 2017

Pornind de la conceptul bucătăriei DYNAMIC SPACE, organizată în baza a cinci zone de lucru, Blum pune la dispoziția clienților săi un program de testare a accesoriilor montate în dulapurile inferioare şi superioare. Oricine poate vizita showroom-ul din Otopeni pentru a-şi configura funcţionalităţile bucătăria, în funcţie de suprafaţa de acasă.

www.blum.ro

Pe scurt, ce se întâmplă:
• Clientul vine la showroom cu o schiță a modului în care își dorește să arate și funcționeze viitoarea sa bucătărie. Consilierii Blum îi stau la dispoziție pentru analizarea planului.
• Clientului i se explică avantajele bucătăriei test și i se recomandă să țină seama de cele cinci zone vitale ale oricărei bucătării: zona de depozitare a produselor neconsumabile, zona de depozitare a consumabilelor, zona de spălare, zona de preparare a mâncării, zona de coacere.
• Se trece la configurarea bucătăriei din showroom-ul Blum după modelul bucătăriei dorite de client: dulapurile se aranjează în spațiu, ca număr și zone, exact cum le-a proiectat clientul.
• Odată configurată bucătăria, clientul poate vedea dacă socoteala de acasă chiar se potrivește cu cea din târg. Testează propriu-zis bucătăria, felul în care se poate mișca printre dulapuri, cât de ușor îi este să manevreze sertarele, cât de utilă îi este amplasarea zonelor bucătăriei.

www.blum.ro

• Cel mai adesea, clientul începe să sesizeze minusurile schiței sale – spații moarte, dulapuri prea înalte sau prea adânci, atmosferă sufocantă etc. Poate constata că nu arată în realitate așa cum arată pe hârtia sa. Poate constata că nu deservește toate nevoile sale, în special cele de depozitare. Ce bine că nu a dat deja banii! Consilierul Blum va discuta fiecare problemă ivită și va propune soluții, schimbând aranjamentul dulapurilor în spațiu, adăugând sertarelor accesorii pentru o manevrare extrem de ușoară, completând spațiile moarte cu produse moderne, special create pentru spațiile atipice.
• Și din nou… test! Clientul va proba bucătăria după îmbunătățirile aduse de consilier, pentru a vedea cât de bine i se potrivește sub aspectul nevoilor sale. E bine ca modelul agreat cu consilierul să fie fotografiat și comparat cu planul inițial, pentru ca modificările să rămână clare până la momentul achiziționării produselor.

Avantajul programului de testare de la Blum este că etapa ajustărilor are loc înainte de a da banii și nu după!

www.blum.ro

 

Publicitate
Publicitate