logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Silva Artis – mobilier neconvențional din lemn

Silva Artis se numără printre atelierele de mobilier în care piesele se confecționează exclusiv din lemn masiv, iar designul este inspirat de frumusețea acestui material natural. Stilul ar putea fi încadrat curentului rustic, dar cu o mare doză de originalitate.

silva_artis3-5935
Câteva piese uimitoare cu design atipic/ Silvaartis.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  05 Mai 2021

Fondat de arhitectul și în același timp designer Ciprian Manda, Silva Artis realizează piese de mobilier unicat, de diferite esențe lemnoase, pornind de la dorința de a pune în valoare farmecul lemnului. Piesele de mobilier sunt diversificate, de la mese de tip office până la comode, de la mobilier cu rol de depozitare până la mobilă pentru baie. Ceea ce definește toate aceste piese este designul atipic, inspirat de forma și nuanțele lemnului așa cum se găsește în natură.

Stejarul, lemnul de dud, mesteacănul și esențele rășinoase sunt cele folosite cu precădere pentru mobilierul Silva Artis, iar finisajele se aleg în funcție de caracteristicile lemnului, urmărind de fiecare dată naturalețea pieselor. Așadar, nu veți găsi piese de mobilier vopsite cu nuanțe care să ascundă fibra lemnului. Un alt aspect definitoriu pentru mobilierul din lemn Silvia Artis este combinația de tradițional și modern în ce privește executarea – se folosesc moduri tradiționale de îmbinare a elementelor unei piese,  dar cu finisaje în trend.

Două reguli principale stau la baza atelierului Silva Artis: „Prima regulă este să tratăm fiecare bucată de lemn cu grija și respectul meritate. A doua regulă este să creăm piese de mobilier cu design inteligent și îndrăzneț.” – se arată pe site-ul Silva Artis.

www.silvaartis.ro
www.silvaartis.ro
www.silvaartis.ro

Publicitate