logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Zento – piscină multifuncțională

Nu e o piscină propriu-zis, ci o cadă cu hidromasaj, de instalat într-o curte privată și folosit cu prietenii pe timpul zilelor de vară. Zento are într-o singură piesă de exterior mai multe funcții menite să te facă să te simți ca într-un resort spa.

zento3-5939
O soluție inedită de a avea la un loc mai multe distracții outdoor/Westviewmfg.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  06 Mai 2021

Zento Coastal Gray a fost creat de compania canadiană Westview Manufacturing, pornind de la un concept ideal pentru perioada pandemiei în special: relaxare completă într-o singură construcție practică și discretă. În jurul unei căzi outdoor cu hidromasaj a fost creat un adevărat chioșc de grădină, iar pentru un plus de distracție i s-a integrat și funcția de bar.

Zento Coastal Gray asigură accesul la cada cu hidromasaj cu ajutorul câtorva trepte; chioșcul este prevăzut cu doi pereți laterali și ferestre cu jaluzele pentru a asigura discreție, iar una dintre laterale a fost dotată cu o tejghea de bar și câteva scaune înalte. Fiind creat cu gândul la relaxare acasă, acoperișului i s-a adăugat o lucarnă, permițând pătrunderea luminii pe timpul zilei și admirarea cerului înstelat pe timpul serii.

Construcția outdoor este realizată din materiale ușoare – polietilenă – dar cu aspect de lemn vopsit. Modul de asamblare este atât de simplu, încât nu necesită asistență din partea furnizorului; clientul își poate monta singur acasă chioșcul Zento Coastal Gray, operațiunea desfășurându-se pe durata a circa 3 ore. Costul acestui produs menit să asigure senzația de vacanță se ridică la suma de 4.200 dolari canadieni.

www.westviewmfg.com
www.westviewmfg.com
www.westviewmfg.com
www.westviewmfg.com

 

Publicitate
Publicitate