logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Lotusland – fotolii atipice

Am descoperit un magazin online care pune la dispoziția clienților produse pentru casă, de la mobilier până la decorațiuni interioare și accesorii textile, ce se încadrează unui stil de amenajare interioară mai puțin obișnuit pentru țara noastră, prin culori și design.

lotusland1-5944
Culori și forme neașteptate, de efect pentru acasă/Lotusland.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  07 Mai 2021

Magazinul poartă denumirea de Lotusland și chiar poate fi socotit un mic tărâm al mobilei aparte. Produsele sunt aduse din întreaga Europă și reflectă tot ce poate fi mai strălucitor și modern  în trendurile internaționale. Se remarcă o atenție deosebită acordată mobilierului din metal, în stil industrial, cu diverse accente și reinterpretări. Piesele de mobilier au darul de a ieși în evidență, datorită formelor atipice, dar și culorilor intense.

Am ales câteva fotolii disponibile prin Lotusland, fotolii care pot influența, ori chiar schimba, atmosfera încăperii, aducând prospețime și originalitate.

www.lotusland.ro
www.lotusland.ro
Fotoliul Balou se încadrează stilului modern prin forma perfect rotundă, dar și stilului clasic prin eleganță și armonia culorilor. Compus din elemente patru elemente perfect rotunde, îmbinate ingenios, atât sub formă de șezut, bază cât și spătar, fotoliul Balou se poate folosi și în living, și în dormitor, în fața unei măsuțe de cafea sau a unei măsuțe de toaletă. Materiale: structură din lemn, pernele sunt din spumă, iar accesoriile decorative sunt metalice.

www.lotusland.ro
Fotoliul Tuk Tuk aparține clar stilului industrial cu accente shabby chic și reprezintă o piesă de mobilier uluitoare prin formă și combinația materialelor. Predomină elementele metalice, balansate de elementele textile pline de culoare și veselie; însăși culoarea roșie aprinsă a structurii face ca această piesă să iasă în evidență indiferent că se află în living sau chiar pe terasa casei. Spătarul înalt și forma acoperită duc cu gândul la un mic culcuș, iar înlocuirea picioarelor cu roți face ca fotoliul Tuk Tuk să poate fi  mutat cu ușurință.

www.lotusland.ro
Fotoliul Fluffy combină nevoia de relaxare tihnită cu minimalismul pieselor de exterior. Practic, pornind de la principiul de funcționare a unui scaun pliabil, s-a ajuns la un fotoliu în care să te poți cuibări de minune. Materiale: metal și stofă. Fluffy se poate plia atunci când nu-l folosești, ocupând puțin spațiu; fie îl depozitezi undeva în picioare, fie în așezi pe podea și permiți pisicuței tale să se bucure și ea de un culcuș modern.

„Ne dorim ca LOTUSLAND să fie un loc idilic, în care plăcutul se îmbină cu utilul, care să te inspire, să te transpună în diferite locuri și să îți dea un sentiment de fericire, nostalgie, stare meditativă și siguranță. Misiunea noastră este să oferim o gamă de mobilier și decorațiuni care se remarcă prin design, calitate și preț, sunt fabricate transparent și responsabil fără riscuri pentru sănătate și mediu.” – se arată pe site-ul Lotusland.

Publicitate