logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Evoluk – servicii complete în ce privește mobilierul

Dacă oferta de ateliere de mobilier la comandă e suficient de variată, rămân anumite nevoi ale clienților pentru care nu găsești soluție mereu la îndemână. Printre aceste servicii: montare sau demontare mobilă, respectiv reparații.

evoluk-5946
Servicii de mobilier complete, de la concepere până la reparații/Evolukmob.ro
Andreea Chiru  |  10 Mai 2021

Evoluk este un atelier de mobilier deschis în apropierea Bucureștilor de doi tineri pasionați de modul în care o simplă  piesă poate schimba atmosfera din casă. Cătălin și Georgiana au deschis atelierul Evoluk Mobilă sub forma unui business de familie.

Cei doi au experiență profesională în designul de mobilă, și au decis să aibă propriul atelier din dorința de a face din meserie nu doar un job, ci o adevărată demonstrație de creativitate. Lucrează cu materiale accesibile ca preț și foarte variate: PAL melaminat, MDF înfoliat, MDF vopsit, sticlă, blat termorezistent și oglindă – ceea ce îi recomandă în special pentru mobila de bucătărie, dressing și baie.

Ceea ce diferențiază Evoluk de alte ateliere similare ține de varietatea serviciilor pe care le oferă, dincolo de mobilierul la comandă. Și anume cam tot ce ține de buna funcționare a mobilei de acasă. Servicii:
•    Asamblare mobilă împachetată – e vorba de mobilier achiziționat de către client de la orice alt magazin de mobilă.
•    Montaj și demontaj – clientul poate scăpa de grija montării mobilierului, oricât de simplu sau dificil ar fi. De asemenea, cei de la Evoluk asigură și serviciul de desfacere a mobilierului vechi.
•    Reparații – dacă s-a stricat una dintre piesele de mobilă de acasă și preferi s-o repari în loc s-o înlocuiești, echipa Evoluk oferă și acest serviciu.
•    Măsurători mobilă – cei care doresc să-și comande mobilierul la Evoluk pot solicita serviciul măsurători la domiciliu, pentru a se asigura că piesele urmează să fie realizate exact la dimensiunile potrivite.

„Împreună ne-am unit forțele și ne-am urmat visul de a oferi servicii de mobilier la comanda profesionist și de calitate. Depunem suflet și dragoste în pasiunea noastră și dorim să cioplim în realitate viziunea dumneavoastră pentru casă. “ – se arată pe site-ul Evoluk.

Publicitate
Publicitate