logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Interzum 2021 – ediție online în premieră

Desfășurat în condiții de pandemie, ediția 2021 a târgului Interzum a avut loc online, expozanții beneficiind de standuri virtuale pe care cei interesați, potențiali parteneri de afaceri, distribuitori și creatori de frumos, le-au vizitat din fața laptopului.

Impressionen interzum @home 2021
Despre cum a fost târgul Interzum2021/Interzum.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  11 Mai 2021

Ediția 2021 Interzum a ținut vreme de patru zile, între 3 și 7 mai, și s-a dovedit un succes real. Rata de participare a fost satisfăcătoare: 10.000 de participanți din 132 de țări, 142 de companii din 24 de țări, 230 evenimente online. A fost o ediție aparte, complet desfășurată în online, și totuși de excepție prin organizarea specială de care a avut parte.

Tema principală a târgului a fost nevoia de sustenabilitate, iar temele care s-au impus în jurul acesteia au ținut de specificul acestei perioade: digitalizare și mobilitate. Organizatorul, Koelnmesse, s-a bazat pentru succesul acestei ediții 2021 pe două direcții: accesul foarte facil al participanților la platforma online a evenimentului, respectiv generarea de content de calitate, menit să asigure celor interesați cele mai bune informații în modalitățile cele mai simple și clare. Expozanții au putut organiza în standurile lor virtuale evenimente – lansări de produse, respectiv conferințe și dialoguri online.

„Aceste patru zile au demonstrat cu câtă creativitate abordează industria noastră provocările perioadei de pandemie. A fost o experiență uriașă. Iar pentru mine a fost și o dovadă a gradului de relevanță și atractivitate de care se bucură brandul Interzum la nivel internațional”, a declarat Oliver Frese, reprezentant Koelnmesse. Ediția 2023 ar putea fi una de tip hibrid, care să se desfășoare cu prezență fizică la Köln, dar având și o latură virtuală, acoperind astfel o paletă mai largă de participanți.

Despre Interzum
Interzum se adresează tuturor celor implicați în construirea de interioare, producţia de mobilier şi decoraţiuni, pornind de la materiale de bază și ajungând până la servicii, software sau concepte inedite. În același timp, târgul este o sursă de inspirație pe parte tehnică pentru artiștii domeniului interioarelor – arhitecți și designeri. Categoriile de interes sunt: materiale, componente și textile.

Publicitate