logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Silva Artis și Smart Habitat – mobilier unicat

Silva Artis se numără printre cele mai autentice ateliere de mobilier din București, fiind înființat de arhitectul de interioare și designer de produs Ciprian Manda. Evoluția este una constantă dar sigură, uimind nu doar cu piese unicat, ci și soluții de mobilare pe măsură.

silva-5353
 Manifest contra materialelor artificiale/Silvaartis.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  01 Iunie 2020

Silva Artis se află într-un parteneriat cu studioul de design interior Smart Habitat, în vederea conceperii de piese de mobilier unicat, realizate pe dimensiunile și nevoile estetice ale fiecărui client în parte. Separat de această colaborare, atelierul Silva Artis este prezent la cele mai importante evenimente dedicate industriei de design interior, cu piese de mobilier ce au căpătat deja un aspect inconfundabil.

La Silva Artis se lucrează în special cu lemn masiv, dar stilul nu este întotdeauna cel rustic, respectiv industrial. Ca material, lemnul masiv durabil și rezistent devine tot mai mult o soluție sau o alegere și pentru cei sătui de piese de mobilier realizate în China și eventual din materiale foarte accesibile din punct de vedere financiar.

www.silvaartis.ro

Spre exemplu, ce ziceți de un proiect de realizare a unui adevărat dressing pentru pantofi, construit discret sub scară, din lemn de mesteacăn? E vorba de mai multe corpuri cu rol de depozitare integrate spațiului de sub scară, care se extrag mulțumită unui sistem pe roți practic și simplu de folosit. Pentru un aspect cât mai original, s-a optat pentru butoni din piele naturale pe post de mânere. Iar finisajul nu putea fi decât cel mai natural ulei de lemn posibil.

www.silvaartis.ro
www.silvaartis.ro

„Pentru că dintre toate tipurile de lemn, cel masiv dăruiește o calitate aparte mobilierului dorit, vă oferim oportunitatea de a vă comanda propria dvs. mobilă, în funcție de preferințele și nevoile personale, prin colaborarea pe care o avem cu Studioul Silva Artis. Studioul Silva Artis produce mobilier prelucrat cu grijă, din lemn de esență tare: stejar, mesteacăn, lemn de dud și rășinoase: pin și brad”, se arată pe site-ul Smart Habitat.