logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Lapitec – material de construcții post-COVID-19

Într-o lume tot mai vulnerabilă din punct de vedere al sănătății, Lapitec reprezintă un material sigur, de folosit acasă. Sub formă de plăci pentru uz variat, Lapitec se folosește atât în amenajările interioare, cât și la nivel arhitectural.

lapitec2-5357
 Material igienic, pentru proiecte de construcții post-COVID-19/Lapitec.com.
Andreea Chiru  |  02 Iunie 2020

Este vorba despre un material cu beneficii importante la nivelul siguranței folosirii, un material igienic înainte de toate, non-poros, creat dintr-un amestec de minerale 100% naturale. Principalele sale calități, într-o lume post-COVID-19, constau în faptul că nu reține sub nicio formă mizeria, astfel că apariția bacteriilor este prevenită în mod continuu. Lapitec reprezintă un material hidrofugant, ce asigură impermeabilitatea suprafeței pe care o acoperă – fie că e vorba despre placaje pentru exterior sau placarea mobilierului. Automat, Lapitec este în același timp și un material foarte ușor de curățat, un material pe care mizeria nu rezistă.

În ce privește relația cu mediul înconjurător, Lapitec este o soluție prietenoasă, un material reciclabil, rezistent la temperaturi extreme și la trecerea timpului, simplu de integrat ca soluție pentru spații interioare, dar și exterioare, de genul placării piscinelor, saunelor, centrelor spa.

www.lapitec.com

„Lapitec este disponibil sub formă de plăci mari și combină principalele beneficii și calități ale ceramicii, porțelanului, marmurei și granitului. Este identic și la interior și la exterior, reprezentând un material ușor de folosit în arhitectură, design interior și design de produs. Nu se degradează în timp, etapele de curățare nu îi afectează aspectul care se păstrează la fel ca-n prima zi”, se arată pe site-ul producătorului.

www.lapitec.com
www.lapitec.com

Despre Lapitec
Fabrica a fost înființată în anul 1989 în Veneția de către Marcello Toncelli, recunoașterea internațională venind 20 de ani mai târziu, la capătul unor eforturi serioase în ce privește cercetarea științifică, după nenumărate etape de testare și obținere a certificatelor de calitate. Astăzi, Lapitec este prezentă în circa 70 de state ale lumii, păstrând spiritul luxului și calității italienești.

Publicitate
Publicitate