logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

SDHOUSE.ro – cel mai nou magazin de stil scandinav

Se lansează o nouă platformă de shopping online în România: sdhouse.ro, magazin de mobilă și accesorii în stil scandinav. Inițiativa aparține companiei Scandinavian Design House, cu o experiență de 15 ani pe piața internațională.

sdh2-5361
Mobilier în stil scandinav, la un click distanță/Sdh.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  03 Iunie 2020

Sdhouse.ro reunește în prezent, colecții de mobilier, accesorii, decorațiuni și finisaje, pentru întreaga familie. Sunt peste 10.000 de produse, reprezentând branduri de top precum Vox, Innovation Living, Cane-Line, Cinas, Frandsen, Flexa, Djeco, Pinio, Lifetime sau Sirius, produse care se adresează tuturor membrilor familiei. Varietatea în funcție de grupe de vârstă e garantată – de la nepot la bunic, oricine poate găsi cel puțin 10 produse pe care să vrea să le aibă acasă.

„Noua platformă online vine în întâmpinarea pasionaților de design interior scandinav, modern, inteligent și urban, şi a celor care sunt în căutarea unor piese de mobilier şi accesorii premium, de care să se bucure o viaţă întreagă”, se arată în comunicatul de presă al Scandinavian Design House.

Pe lângă diversitatea produselor, noua platformă online pune la dispoziția clienților și servicii: design interior, montaj pentru mobilier și accesorii textile, serviciul de măsurători și service post-garanție. Există și o secțiune utilă de tur virtual, invitând utilizatorii platformei în cele patru magazine Scandinavian Design House, dar și cataloage de amenajări, puse la dispoziție spre inspirație, de către furnizorii de piese de mobilă și accesorii. Tot pentru inspirație în ton cu moda amenajărilor interioare este și pagina de blog a site-ului, unde sunt oferite informații legate de trenduri, reguli de amenajare și chiar sfaturi de îngrijire a mobilierului.

www.sdh.ro
www.sdh.ro
www.sdh.ro

Despre Scandinavian Design House
– peste 15 ani de experiență,
– peste 1,000,000 de piese de mobilier montate
– peste 5,000,000 de ore de montaj până în prezent.

Scandinavian Design House își propune să fie prima destinație pentru iubitorii de mobilier și decorațiuni cu design scandinav inteligent și urban, punând la dispoziție clienților săi un magazin online modern – sdhouse.ro, si cele patru magazine fizice: BoConcept (Șos. București-Ploiești 44C, Sector 1, București – Galeriile Mobexpert Băneasa), Fleximo Băneasa (Șos. București-Ploiești 44C, Sector 1, București – Galeriile Mobexpert Băneasa), Fleximo Zăgazului (Str. Zăgazului nr. 21-25, One Herăstrău Plaza) și VOX (Swan Office and Technology Park, Șos. București-Nord nr. 15-25).
 

Publicitate