logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Smart Curtain – o soluție marca Mendola Fabrics

Pentru că timpul nu mai are parcă astăzi răbdare cu noi, se inventează tot felul de soluții inteligente care să ne ușureze munca, mai ales când e vorba de socotit/calculat în industria accesoriilor textile. O astfel de rezolvare vine de la brandul Mendola Fabrics prin tehnologia Smart Curtain, care se adresează distribuitorilor din rețeaua Deco Center. Beneficiile le comentăm în materialul care urmează.

Smart Curtain – o soluție marca Mendola Fabrics
mendolafabrics.ro
Andreea Chiru  |  03 Aprilie 2024

Smart Curtain reprezintă la origine o interfață între producător/distribuitor și clientul final, preluând acele sarcini care minții umane îi consumă ceva mai mult timp decât unui robot. Practic, etapa de calculare a necesarului de material pentru o comandă de perdele/draperii și cea de socotire a bugetului cade în sarcina acestei aplicații, pe care Mendola Fabrics o pune la dispoziția colaboratorilor săi în mod gratuit pentru o lună de probă. Soluția înlocuiește rapid, simplu și în chip ordonat teancurile de hârtii pe care sunt notate de regulă detaliile oricărui proiect.

mendolafabrics.ro

„Cu SmartCurtain ai toate proiectele într-un singur loc, organizat și poți atribui un status fiecăruia, câștigând astfel timp pentru alte lucruri.”, se menționează pe site-ul Mendola Fabrics. Aplicația este disponibilă pentru Android, Apple și iOS. Avantajele folosirii Smart Curtain:

• Rapiditate: introducând datele proiectului, obții în doar câteva minute estimările de material și costuri, indiferent de amploarea amenajării.
• Crearea formularului de proiect: acesta este generat automat, în câteva secunde, pe baza detaliilor introduse în aplicația Smart Curtain.
• Folosire ușoară: este o soluție prietenoasă și cu membri ai echipei de lucru lipsiți de experiență în domeniul coaserii perdelelor.
• Training: la cererea colaboratorului Mendola Fabrics, se asigură sesiuni de training (prin telefon, email sau chiar în persoană) pentru utilizarea cât mai eficientă a acestei aplicații.

mendolafabrics.ro

Să realizezi un proiect de comandă pentru perdele și draperii nu a fost nicicând mai simplu. Această tehnologie a fost concepută în special pentru colaboratorii Mendola Fabrics, dar se poate folosi și pentru produse din afara acestui brand.

Publicitate
Publicitate