logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Wooden Blinds – totul despre jaluzelele din lemn

Cum se alege jaluzeaua potrivită, din ce soi de lemn să fie, ce culoare să aibă și în ce fel se montează – iată aspecte de care trebuie să ții cont atunci când te optezi pentru o astfel de soluție pentru acoperirea ferestrelor. Subiectul este unul complex, dar, din fericire, ai cu te adresa atât pentru achiziționarea propriu-zisă, cât și pentru consiliere și chiar montaj. Poți încerca la echipa Wooden Blinds.

Wooden Blinds – totul despre jaluzelele din lemn
Publicitate
Andreea Chiru  |  05 Aprilie 2024

Sunt reprezentanți ai jaluzelelor KOTT în România și, dincolo de produsul în sine, știu cam tot ce este de știut despre acest subiect. Asigură îndrumare și servicii aferente, punându-ți la dispoziție toate informațiile necesare. Serviciile Wooden Blinds includ recomandări de design și de automatizare, consiliere tehnică (mod de fixare, cote și opțiuni de alimentare), montaj.

Produsele

La Wooden Blinds găsești jaluzele venețiene orizontale din lemn de diferite esențe, de la stejar la tei sau lemn exotic. Sunt trei variante de dimensiuni din care poți alege și ai de optat modul de folosire – automatizat, pentru un efect wow, sau manual. Cromatic, ai la dispoziție numeroase alternative. Se potrivesc oricărui spațiu al casei, fiind o soluție de acoperire chiar și a ferestrelor din baie, unde esența de lemn adaugă un plus de căldură spațiului.

woodenblinds.ro
woodenblinds.ro

Cum alegi jaluzelele venețiene potrivite

Aici intervine expertiza echipei Wooden Blinds, care te ghidează de-a lungul tuturor aspectelor.
• Pentru ferestre mari, se recomandă jaluzele din stejar sau lemn exotic, iar cele din lemn de tei sunt potrivite ferestrelor micuțe.
• Montarea jaluzelei ține de modul de deschidere a acesteia: dacă se deschide spre interior, varianta cea mai bună este să montezi jaluzeaua în afara șpaletului. Există și varianta montării direct pe rama geamului, dar cei de la Wooden Blinds spun că este ceva mai complicat.
• Jaluzelele se aleg și în funcție de stilul de amenajare al încăperii. Pentru un spațiu minimalist, se recomandă cele din lemn de tei, cu finisaje line. Pentru stilurile tradițional și rustic, alegerea ideală o reprezintă jaluzelele din lemn de stejar și din lemn exotic.

Dacă nu ai timpul necesar documentării, poți alege serviciile complete Wooden Blinds, așa încât să fii sigur că alegerea jaluzelelor tale încape pe mâinile unor specialiști.

woodenblinds.ro
woodenblinds.ro
Publicitate