logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Sofa Bella – tapițate moi și joase

Înființată cu un an în urmă, compania Sofa Bella creează pe comandă canapele, fotolii și paturi, folosind materiale premium și un design ce exprimă maxim confort prin fiecare fibră. Showroom-ul se găsește în Brașov și poate fi vizitat numai cu programare în prealabil. Piesele de mobilier au un stil recognoscibil, marcat de moliciune și lipsa picioarelor, inclusiv a înălțimii, și se pot personaliza pe dimensiunile clientului.

Sofa Bella – tapițate moi și joase
sofabelle.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  29 Martie 2024

Pe site-ul fabricii Sofa Bella din Brașov descoperi tapițate care invită la relaxare totală, afișând în egală măsură un design elegant, inspirat de moda italiană. În gama de produse se regăsesc piese variate acoperind toate necesitățile unei case – living și dormitor – cu toate că modelele cele mai numeroase rămân la categoria canapele, categorie ce dă specificul acestui producător. „Conceptul nostru constă într-o fabrică-vitrină, cu uși larg deschise pentru clienții noștri. Acest model de business permite clienților noștri să urmărească personal calitatea proceselor de fabricație, materialele selectate și echipa dedicată care lucrează cu pasiune la mobilierul clienților noștri.” – se arată pe site-ul producătorului.

sofabelle.ro
sofabelle.ro

Stil și design
Fie că vorbim de canapele sau de paturi, se remarcă un adevărat stil de design, caracterizat de materiale cu aspect foarte moale și de înălțimi reduse. Sunt piese foarte scunde, cu accent pe grosimea spătarului și a șezutului, menită a oferi un confort sporit, o senzație ca de îmbrățișare. Alte caracteristici: minimalism și ergonomie. Pe de altă parte, aceste tapițate sunt de dimensiuni relativ generoase, canapelele expuse fiind de cel puțin trei locuri. Unele modele sunt extensibile, altele fixe. Chiar și denumirile contribuie la conceptul de mobilier pentru maximă relaxare: Belle Soft, Freedom, Free Comfort, Free Love etc.

sofabelle.ro
sofabelle.ro
sofabelle.ro
sofabelle.ro

Pentru clienții interesați
Oricare dintre tapițatele Sofa Bella se realizează la comandă, pe dimensiunile clientului. La final, se acordă o garanție de 60 de luni, dar reprezentanții fabricii susțin că produsele au o medie de utilizare de 15 ani. Materialele sunt de calitate premium, însă nu există mai multe detalii. Se pot solicita oferte de preț direct pe site-ul companiei sau luând legătura cu un consultant al echipei.

Publicitate