logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

STARKVIND de la Ikea – măsuța care purifică aerul

Pornind de la nevoia de a respira aer cât mai curat în case cât mai mici din zone urbane aglomerate, Ikea a dezvoltat un produs practic și elegant, capabil să îndeplinească două funcții deodată: reține particulele din aer și are aspectul unei măsuțe de cafea.

ikea_starkvind-6098
Mobilier SMART, pentru casele viitorului apropiat/Ikea.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  20 August 2021

Produsul poartă denumirea de STARKVIND și se adresează într-adevăr caselor de tip SMART. Creat pentru spațiile indoor, a fost conceput pentru încăperi de până la 20 mp. Are capacitatea de a curăța aerul din case în procent de 99.5%, eliminând atât praful, cât și polenul, fiind deci un produs recomandat în special celor care suferă de alergii. Este dotat cu un sistem de trei filtre – primul filtru captează particulele mari precum praful și firele de blană, al doilea filtru reține particulele de polen, iar cel de-al treilea filtru curăță aerul de poluanți precum fumul de țigară sau mirosul de mâncare gătită.

Designul este trăsătura cea mai interesantă a acestui purificator de aer, luând forma unei piese de mobilier discrete – o măsuță de cafea ce se poate folosi și drept noptieră. Purificatorul de aer este ascuns sub blatul rotund al măsuței, lăsând impresia unui mic sertar cu mâner. Se poate alege între două culori ale purificatorului STARKVIND – alb sau negru. Picioarele suple și înalte dau acestei piese multifuncționale un aspect minimalist, pur scandinav, iar firul de conectare la priză este ascuns chiar de-a lungul unuia dintre picioare.

Măsuța STARKVIND urmează să fie lansată în rețeaua de magazine IKEA începând cu luna octombrie a acestui an.
„Pentru IKEA, casa inteligentă nu este despre gadgeturi, ci despre a transforma locuința într-un spațiu eficient cu ajutorul combinațiilor între mobilier practic, soluții digitale și tehnologie avansată”, a declarat Henrik Telander, reprezentant IKEA.

Publicitate
Publicitate