logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

TonCorner – specialiștii culorilor pentru acasă

Dacă nu ți-e frică de culori, dimpotrivă, în București s-a deschis un mic magazin destinat unei game impresionante de vopseluri pentru interior și exterior. În colecțiile magazinului TonCorner găsești și câteva propuneri de tapet decorativ, realizat cu modele abstracte.

Un boutique dedicat tuturor culorilor./Toncorner.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  23 Noiembrie 2021

Magazinul s-a deschis pe bulevardul Ion Mihalache, într-o amenajare care celebrează importanța culorilor. Vopselele sunt importate din Franța și Marea Britanie, alese astfel încât să corespundă și gusturilor clasice, și celor mai degrabă îndrăznețe.

Există două categorii, vopsele pentru interior, respectiv vopsele pentru exterior, în nuanțe la fel de originale. Tapetul decorativ se numără printre produsele magazinului TonCorner și este disponibil în mai multe modele pline de culoare, de la tapetul cu imprimeuri geometrice abstracte, până la tapetul inspirat de detalii vegetale.

www.toncorner.ro

Consiliere
În magazinul TonCorner nu doar că se vând culori, ci se oferă și servicii de consiliere. Cum să alegi schema de culori potrivită, cum să combini culorile, ce se potrivește cel mai bine stilului locuinței tale – iată câteva probleme pe care le poți rezolva cu ajutorul consilierilor TonCorner. Serviciile acestea sunt disponibile în cadrul buticului, dar și la domiciliu, la cererea clientului.

În cadrul consilierii la magazin primești cartonașe în nuanțele stabilite, iar în cadrul consilierii la domiciliu, sunt oferite mostre de culoare pentru a le testa pe pereți și a te asigura de obținerea nuanței alese.

www.toncorner.ro

Tot în cadrul magazinului TonCorner se organizează și ateliere pentru a deprinde tehnicile de aplicare a culorii și pe cele de selectare și combinare a nuanțelor în funcție de stiluri, preferințe și activitățile desfășurate în încăperi. Un astfel de atelier durează 3 ore și se desfășoară o dată pe lună.

www.toncorner.ro

„TonCorner este unicul distribuitor pe piața locală a producătorului de vopseluri “Ressource” și vă întâmpină cu o gama variată de produse originale: vopseluri lavabile, vopseluri de efect și tapet coordonat.” – se arată pe site-ul magazinului.
 

Publicitate