logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobila Dalin lansează o colecție de corpuri de iluminat

Cunoscut drept unul dintre cei mai originali producătorii români de mobilier tapițat, Mobila Dalin vine cu nenumărate surprize la final de an 2021. Dincolo de campanii de reduceri de preț, se impune atenției în special lansarea unei colecții de corpuri de iluminat.

dalim_lampa-6313
Stil modern, îndulcit de materialul natural: lemn în diferite finisaje./Mobiladalin.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  25 Noiembrie 2021

Aceasta reprezintă o noutate pentru Mobila Dalin care, pornind de la seturi de canapele și fotolii, și-a dezvoltat ulterior colecții de scaune și mese, apoi colecții de mobilă pentru dormitor și, iată, o colecție dedicată iluminării locuinței. Și cum altfel putea fi gama de corpuri de iluminat dacă nu în același stil autentic Dalin, disponibilă într-o varietate de finisaje cromatice?

În colecția de corpuri de iluminat Dalin se regăsesc 12 piese pline de creativitate, având ca numitor comun materialul de fabricație, și anume lemnul. Cele 12 piese sunt create special pentru tavan, fiind lămpi atârnătoare. Se înscriu într-un adevărat stil specific designului Dalin – forme moderne, aproape minimaliste, dar cu accente calde, specifice stilului clasic.

Cele 12 modele ale colecției de lămpi pentru tavan Dalin au forme sculpturale, inspirate uneori de forma aștrilor, alteori de formele tradiționale ale lustrelor – forme rotunde, grupate pe dimensiuni diferite. Cele mai multe dintre ele se pot personaliza, clientul având șansa de a alege între nuanțele recomandate de producător.

Designul original le recomandă, în funcție de model, pentru uz la birou, în living, dormitor sau chiar în bucătărie, dar fiind vorba de produse marcate de originalitate, același corp de iluminat se potrivește în mai multe încăperi, nu într-una anume.

„Lemnul transformă fiecare casă într-un spațiu atractiv și confortabil. Lemnul este unul din materialele în tendințe în materie de design interior, ceea ce înseamnă că este ocazia perfectă să adaugi și tu o notă naturală decorului din casa ta.” – se arată pe site-ul Mobila Dalin.

www.mobiladalin.ro
www.mobiladalin.ro
www.mobiladalin.ro
www.mobiladalin.ro

Publicitate