logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Yongo – mobilier în stil japonez

Stilul tranzițional reprezintă un mix între stilurile contemporan și clasic, dar ce se întâmplă când adopți acest stil, într-o interpretare minimalistă  cu puternice accente japoneze? Rezultă piese de mobilă uimitoare, disponibile în România.

yongo-6321
Piese de mobilă uimitoare prin designul tranzițional./Yongo.ro
Andreea Chiru  |  26 Noiembrie 2021

Sub numele Yongo, un site din țara noastră vinde începând cu anul 2020 colecții de mobilă cu design surprinzător. Piesele de mobilier sunt pe cât de spectaculoase prin design, pe atât de minimaliste prin dimensiuni, forme și modularitate. Am ales câteva piese care să ilustreze noblețea stilului japonez, în interpretare tranzițională. Sau… invers.

www.yongo.ro
Lebron este un pat din lemn de diferite esențe, care se poate adapta ca dimensiuni preferințelor clientului. Pare un pat realizat dintr-o mare bucată, tăblia și somiera reprezentând, aparent, o singură piesă, cu unul dintre capete ușor curbat. Stilul japonez se simte prin senzația de delicatețe și plutire a patului, care se sprijină pe patru picioare destul de discret amplasate, chiar pe mijlocul structurii lemnoase – patru picioare scurte, dar robuste, aproape imposibil de sesizat.

www.yongo.ro
Roots reprezintă o piesă pentru dining, o masă aparent în poante, cu picioare surprinzătoare prin aspect și stabilitate. Blatul dreptunghiular are marginile rotunjite, iar picioarele sunt realizate din două piese metalice, îndoite după forme ce duc cu gândul la valurile mării. Se potrivește amenajărilor în stil minimalist, și se poate comanda în mai multe variante de dimensiuni.

www.yongo.ro
Jet se dovedește un model de canapea nespus de flexibilă, permițând obținerea a 20 de variante de mobilier. Creată din module prevăzute cu curele, se poate transforma din canapea în fotolii, șezlong, taburete etc. Are un design contemporan, lasă impresia unei piese calde și asta în ciuda faptului că este o combinație de structură lemnoasă și căptușeală din spumă rece. Disponibilă în mai multe culori, canapeaua Jet poate fi comandată în mai multe variante de dimensiune.

„Promisiunea noastră? Orice piesă de mobilier din magazinul nostru se va potrivi în orice încăpere, pe orice stil, fie că vorbim despre retro, industrial, mid century sau mediteranean.” – se arată pe site-ul Yongo.

 

Publicitate
Publicitate