logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Top 5 lămpi INEDITE de la Domicilio

Dacă stilul casei este unul minimalist, constrâns la suprafața redusă a locuinței, înseamnă că nu prea îți poți face toate poftele gustului alegând mobila visurilor tale. Dar îți rămâne în schimb posibilitatea de a obține exact atmosfera dorită, cu ajutorul corpurilor de iluminat de la Domicilio.

APLICA_BALON_DE_STICLA_SA20_W0_CL-2620
Lustre cu totul neobișnuite, ce duc cu gândul la reciclarea unor obiecte vechi, prețioase, dar aparent lipsite de funcționalitate/Domicilio.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  13 Iulie 2017

Lămpile Domicilio arată ca dintr-o altă lume. Au un design extrem de modern și proaspăt, și se pot personaliza ca dimensiuni, accesorii și cromatică pe comandă specială. Echipa Domicilio asigură consiliere pe parcursul alegerii corpului de iluminat potrivit fiecărei încăperi în funcție de suprafață, stil și preferințe personale.
Vă prezentăm cinci corpuri de iluminat de la Domicilio, capabile să schimbe complet atmosfera încăperilor.

Lustra „Diamant”
Sticla multifațetată asigură o lumină înrudită cu strălucirea. Poate revigora orice încăpere, dăruindu-i un strop de eleganță clasică. Abajurul are dimensiuni medii, tocmai pentru a compensa modelul. De potrivit în zona de dining sau în colțul destinat barului de acasă.

www.domicilio.ro
Lustra Diamant

Lustra „Melon”
Modelul de pălărie vine direct de la începutul secolului XX, iar această formă de lampă propulsează interiorul în care este montată într-o epocă atemporală a creativității fără limite. Este realizată din material textil și aluminiu, într-o combinație de negru cu auriu. Dă o lumină discretă, deci în dormitor cu ea!

www.domicilio.ro
Lustra Melon

Lustra „Agrafă”
Brațul șerpuitor de metal poate trece cu ușurință drept o operă de artă contemporană. Față de piesele similare din muzee, are avantajul funcționalității practice. Sursa de inspirație… te inspiră, în funcție de imaginația fiecăruia. Se potrivește spațiilor office, dar și colțurilor de relaxare cu o muzică tip jazz.

www.domicilio.ro
Lustra Agrafa

Lustra „Trompetă”
Realizată din aluminiu auriu, această lustră e un omagiu adus trompetei. Designul zgomotos o recomandă caselor spațioase, ultramodern amenajate, în încăperi cu rol de socializare. Și cu mobilă modulară.

www.domicilio.ro
Lustra Trompetă

Lustra „Colivie”
Realizată din metal argintiu și auriu, ține captivă atenția oricui o zărește. Este unul dintre acele corpuri de iluminat cele mai reprezentative pentru Domicilio, fiind în același timp un adevărat obiect decorativ. Atenție unde o amplasați! Ideal ar fi într-un hol cât mai aerisit, pentru a nu da impresia de atmosferă sufocantă.

www.domicilio.ro
Lustra Colivie

Publicitate