logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Loco: mobilier outdoor modular

Alluminio Sammarinese este numele unui producător de mobilă outdoor și indoor din aluminiu. Partea interesantă – colecțiile sunt adaptate clientului, fie pentru spații urbane, fie pentru spații private de așteptare. Fiecare model se personalizează în funcție de client.

loco-2626
Loco - nebunia simplității / Allplus.eu
Publicitate
Andreea Chiru  |  14 Iulie 2017

Colecția outdoor Loco este un exemplu despre cât de esențiale sunt accesoriile în cazul mobilei outdoor. Din această colecție fac parte mai multe modele de bănci stradale, modulare, compuse dintr-un singur sau două module. Mai nou, pentru a fi cu un pas înaintea timpului său, colecția Loco a fost completată cu accesorii indoor: porturi USB, rame de consolă, suporturi pentru bicicletele, coșuri de gunoi, stații internet.

Secretul acestei colecții de la Alluminio Sammarinese este materialul folosit – aluminiul, foarte ușor de adaptat atât spațiilor indoor cât și outdoor, rezistent la intemperii și simplu de finisat în diferite maniere. O altă noutate a acestei colecții Loco este finisajul de lemn natural, care asigură vizual o impresie de mobilier rustic, dar are calitățile mobilierului din aluminiu. Sunt disponibile mai multe culori. Calități: mobilier stabil și rezistent, adaptabil, simplu de accesorizat, design suplu. Designul colecției Loco este semnat de Ivan Palmini.

www.allplus.eu

www.allplus.eu

www.allplus.eu

www.allplus.eu

Publicitate