logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Microcimentul – schimbă gresia fără să o scoți!

Microcimentul este o invenție relativ nouă pe piața materialelor de construcție și reprezintă soluția ideală de schimbare a podelei, pentru că elimină una dintre cele mai dificile etape: îndepărtarea plăcilor de gresie deja existente.

microciment4-2636
Microcimentul se poate folosi indoor și outdoor, pe podea, pe pereți, pe scară și pe mobilier / Luxuryciment.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  17 Iulie 2017

Se poate folosi atât într-o construcție nouă, cât mai ales în cazul renovărilor. Reprezintă un strat de podea fără întreruperi, podea continuă este denumită în branșă, care se poate aplica direct peste vechea podea, câtă vreme aceasta este din ceramică, sticlă, lemn. Rezultatul: o podea nouă, perfect uniformă, fără rosturi. Modul de aplicare este destul de dificil sub aspectul tehnicii de lucru, astfel că montarea unei podele din microciment revine, de regulă, echipelor de muncitori specialiști – nu se recomandă folosirea microcimentului în stil amator, acasă.

Microcimentul a fost îmbrățișat ca soluție pentru podele, dar la fel de bine poate fi aplicat chiar și pe mobilier, în special cel de tip ceramic, adică obiecte sanitare. O cadă de baie acoperită în faianță poate deveni ca nouă fără a mai sparge plăcile originale de faianță, ci doar aplicând microcimentul. Acest material are rezistență indoor și outdoor, fiind recomandat chiar și în cazul podelelor pentru piscină.

www.luxuryciment.ro
Microcimentul este aplicabil pe pereții bucătăriei, în locul tradiționalei faianțe cu rosturi

www.luxuryciment.ro
Cu microciment se poate placa chiar și mobilierul ceramic

Vestea bună ține de aspectul microcimentului, adică de culoare. Există o varietate suficientă de culori și nuanțe, a căror intensitate poate fi decisă de către client – culorile diferă în funcție de cantitatea de vopsea diluată în microciment. Variantele cele mai folosite sunt cele pastel și cele nature.

www.luxuryciment.ro
În baie, microcimentul se poate aplica atât pe pereți, cât și ca pardoseală, obținându-se un efect vizual uniform

www.luxuryciment.ro
Microcimentul este ideal inclusiv ca podea în living. Lipsa rosturilor îl face foarte simplu de întreținut

Publicitate