logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Transilvania Production – schimbare radicală de stil de mobilă

Un producător de mobilă din România a întâmpinat anul 2017 cu o colecție uimitoare de mobilier sub aspectul stilului, materialelor și combinațiilor de culoare. Transilvania Production reînvie epoca aristocrată.

magmob_transilvania_production-2023
Transilvania Production: dormitor in culori nobile
Andreea Chiru  |  03 Ianuarie 2017

Despre Transilvania Production
Fabrica de mobilă a fost înființată în 1992, în localitatea Câmpeni, județul Alba, și s-a specializat pe mobilierul din lemn masiv, cu accente rustice. Colecțiile sale sunt foarte căutate pe piața europeană, având ca destinație favorită regiunile montane din zona Alpilor francezi, italieni și elvețieni – cabane, pensiuni, hoteluri din vecinătatea pârtiilor de schi. Însă la sfârsitul toamnei 2016, Transilvania Production a lansat în cadrul BIFE-SIM o colecție atipică nu doar pentru cartea sa de vizită, ci pentru întreaga industrie de mobilă din România.

magmob_transilvania_production_scaun_cu_blazon-2022
Transilvania Production: scaun cu blazon

magmob_transilvania_production_profil-2029
Transilvania Production: mobilă cu stil

Despre colecția de mobilă de la BIFE-SIM 2016
Neobișnuită, surprinzătoare, copleșitoare. Acestea sunt cuvintele care descriu noua colecție de mobilă Transilvania Production, un amestec de stil provensal cu acceste retro sofisticate. Producătorul s-a inspirat din epoca și stilul de viață al marilor aristocrați, reinterpretând într-o notă contemporană forme, linii și design care s-au bucurat de mare succes cu câteva sute de ani în urmă, în Franța. "Pe vremuri, culoarea se asocia rangului nobiliar, iar interioarele palatelor erau marcate de prezența culorii, în nuanțe destul de tari, vii, vesele și armonizate. Culoarea era asociată bunăstării și eleganței, astfel că am decis și noi s-o folosim din plin", ne-au dezvăluit reprezentanții Transilvania Production.

magmob_transilvania_production_comode-2024
Transilvania Production: combinații de culori îndrăznețe

Materiale: structură din lemn masiv, catifea ca material textil.
Culori: vibrante, imperiale, combinate cu multă îndrăzneală, de la galben și gri până la verde cu mov.

Mobilă pe încăperile casei
Dormitor: trei variante de comodă cu sertare, trei dimensiuni diferite și trei combinații de culori: roșu & gri, violet & verde, roz pastel & gri petrol. Patul are tăblia căptușită cu pluș / catifea, și poartă blazon.

magmob_transilvania_production_dormitor-2026
Transilvania Production: comode în culori neobișnuite

Living: mic mobilier cu maximă funcționalitate. Combinație de culori: alb, verde, negru. Accesoriile metalice sunt de tip retro, iar lemnul este finisat cu tehnică pentru efect de patina timpului.

magmob_transilvania_production_living-2027
Transilvania Production: living atipic, într-o combinație de culori modernă, contrastând cu ornamentele sculpturale de viță nobilă

magmob_transilvania_production_living_si_dining-2028
Transilvania Production: trecere armonioasă de la dining la living

Dining: două variante de masă din lemn vopsit cu scaune tapițate. Combinații de culori: galben & verde, gri perlat & verde pal. Atmosferă de masă festivă, atmosferă nobilă, ce permite integrarea acestor piese de mobilier și într-un living modern.

magmob_transilvania_production_dinning-2025
Transilvania Production: colecție regală pentru dining, cu scaune îmbrăcate în catifea

Bucurați-vă de imaginile online sau admirați toată colecția în paginile revistei Magazinul Mobilei, numărul 5!

Publicitate
Publicitate