logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Wood Design – organizatoare unicat pentru casă

Atelierul Wood Design se găsește în Turnu Măgurele și este definit de producția de obiecte unicat pentru acasă. Câteva dintre piesele Wood Design sunt neașteptat de folositoare și ingenios gândite. Iată câteva dintre ele:

wood_design_tava_baie-5578
 Un atelier de design și producție care lucrează exclusiv cu lemn/A-telier.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  14 August 2020

O tavă pentru cada din baie, un suport pentru produsele cosmetice necesare îmbăierii – un concept pe care atelierul Wood Design l-a transformat într-o piesă de mic mobilier necesară relaxării depline. Tava este lucrată din lemn de stejar, cu finisaj din ceară de albine și ulei, și prevăzută cu spații speciale pentru câteva accesorii în plus stării de bine: suport pentru paharul de vin, suport pentru lumânarea parfumată, suport pentru o carte și chiar suport pentru tabletă sau telefonul mobil. Tava de baie de la Wood Design se așază între cele două margini ale căzii, poziția putând fi ajustată după preferințe.

www.a-telier.ro

O altă tavă inedită de la Atelierul Wood Design este un model pentru living de data aceasta, o tavă de servire a cafelei sau paharului cu vin. Se folosește pe brațul canapelei sau fotoliului, protejând mobilierul împotriva unor accidente nedorite – paharul sau ceașca pot fi amplasate în siguranță, cu ajutorul acestei tăvi ce asigură o suprafață plană. Este confecționată din lemn de stejar și are și marele avantaj al flexibilității, adică se strânge sau se desface la nevoie. La cererea clientului, tava pentru fotoliu poate fi personalizată, prin gravare de mesaje.

www.a-telier.ro

Și încă un produs ingenios de la Atelierul Wood Design – o tăviță organizatoare pentru birou. Ocupă puțin spațiu, dar asigură suporturi bine delimitate pentru accesoriile care de regulă stau haotic pe masa de lucru: ceașca de cafea, telefonul mobil, accesorii de scris, agrafe de birou, cărți de vizită etc. Este un produs executat manual, din lemn de stejar, dar la cerere poate fi finisat în alte nuanțe de culoare.

www.a-telier.ro

Despre Atelier Wood Design
Atelierul Wood Design se găsește în Turnu Măgurele și reprezintă o afacere românească ce îmbină calitățile clasice ale lemnului cu un design contemporan, inspirat de nevoile omului modern. Produsele sunt realizate exclusiv din lemn – stejar, nuc, mahon – iar uleiurile folosite sunt minerale. Oricare dintre piesele de mobilier sau mic mobilier poate fi comandat pe site-ul atelierului, urmând a fi livrat în funcție de termenul de producție.

Publicitate