logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Wool Follies: covoare românești, țesute manual pe comandă

Wool Follies este numele unui atelier de țesătorie manuală, selecționat în cadrul concursului „Next the Upcoming Generation” să expună la Ambiente, cel mai mare târg de accesorii și decorațiuni de casă din Europa.

www.woolfollies.com
Covor Spring 3D
Publicitate
Andreea Chiru  |  15 Februarie 2017

Pe Andreea Coman, Magmob a descoperit-o la târgul Ambiente, săptămâna aceasta, iar astăzi vă dezvăluim povestea din spatele afacerii sale: Wool Follies. Covoarele sale fac senzație în Europa, prin prisma culorilor, modelelor și faptului că sunt țesute manual, după o tehnică tradițională românească.

www.woolfollies.com
Covor Hora, inspirat de vechiul dans românesc

Despre Wool Follies
Atelierul de țesut covoare este cunoscut în special în Franța, țară care a adoptat-o pe Andreea Coman. Obiectivul său este de a crea covoare unice, printr-o combinație de design și cromatică inspirată de motivele tradiționale românești, interpretate în manieră contemporană. „Imi doresc să promovez în lume meșteșugul românesc al țesăturilor manuale”, explică Andreea Coman pe pagina Wool Follies.

www.woolfollies.com
Covor Pink Infinity, inspirat de... coloana infinitului

www.woolfollies.com
Un model de țesătură cu design inspirat de vechea poartă maramureșeană

Despre covoarele Wool Follie
Sunt excepționale prin natura materialelor, în primul rând: lână naturală. Sunt unice prin faptul că se țes manual. Sunt originale prin faptul că modelele pot fi personalizate la cererea clientului care are posibilitatea de a comanda o anume imagine, text sau model.

www.woolfollies.com
Covorul Sun, după unul dintre motivele tradiționale ale artei populare românești - soarele

Covoarele Wool Follies sunt țesute cu dragoste pentru vechiul meșteșug românesc. Știați că pe vremuri culorile covoarelor erau absolut naturale, obținute prin fierberea florilor, frunzelor și rădăcinilor? Modelele standard ale covoarelor Wool Follies reiau motivele tradiționale românești și le interpretează cu accent franțuzesc, rezultând produse unicat.  Vedeți modelele aici!

www.woolfollies.com
Lână naturală, țesută cu dragoste

Publicitate
Publicitate