logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

EUROSHOP 2017: Standul Idezio va fi aparte

În perioada 5-9 martie, IDEZIO, unul dintre producătorii de mobilier premium cu tradiție din România, participă la cel mai important eveniment destinat industriei de retail– EUROSHOP 2017, organizat din trei în trei ani în Dusseldorf, Germania.

www.idezio.ro
Standul IDEZIO la Euroshop
Publicitate
Andreea Chiru  |  14 Februarie 2017

IDEZIO se numără printre cele șapte firme românești care vor expune la Euroshop și este singurul reprezentant național la categoria ”Shop fittings, shop furnishings, store design & visual merchandising”.  Standul IDEZIO va simula un magazin perfect funcțional cu zone de expunere dedicate industriei de fashion, vitrine pentru bijuterii, spații de depozitare pentru produse cosmetice, un cash-desk spectaculos dintr-o combinație inedită de materiale etc.  Întregul concept de amenajare se învârte în jurul ideii de armonizare a diferitor tipuri de materiale (de la MDF vopsit, lemn, structuri și texturi metalice până la finisaje speciale de furnir de la cei mai renumiți producători europeni).

www.idezio.ro
Idezio va simula un magazin functional in cadrul Euroshop 2017

www.idezio.ro
IDEZIO este un brand 100% românesc

Despre IDEZIO
În ciuda denumirii cu conotație italienească, IDEZIO este un brand 100% românesc. Fabrica IDEZIO se află în Parcul Industrial Ploiești, iar de pe porțile acesteia pleacă constant mobilier produs la comandă pentru destinații din Europa (în special Belgia, Germania, Marea Britanie, Franța) sau mai nou Orientul Mijlociu, lucrat la cele mai înalte standarde de calitate.

www.idezio.ro
Hotel Cronwell, amenajat de IDEZIO

Cu o experiență de peste 13 ani în industrie, IDEZIO excelează, în principal, pe segmentul de mobilier hotelier, dovadă fiind zecile de hoteluri care au fost mobilate de ei, printre care amintim Hotelul Kronwell Brașov (distins cu nenumărate premii, printre care și ”Cea mai frumoasă cameră de hotel din România în 2014”), Hotelul Mercure, Hotelul Ramada și Hotelul Park Inn din București. Începând cu 2017, IDEZIO se ocupă de furnizarea mobilierului pentru trei hoteluri din Belgia ale grupului Carlson Rezidor.

www.idezio.ro
Hotel Mercure, mobila de IDEZIO

Pentru IDEZIO, nu este de neglijat nici sectorul comercial, dovadă fiind inițiativa de a participa la cel mai important târg destinat amenajărilor de magazine. Compania mai produce și mobilier rezidențial, mobilier pentru birouri și MDF vopsit.

www.idezio.ro
Hotel Park Inn, mobilat de IDEZIO

Publicitate