logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Live de la Ambiente: târg cu DE TOATE pentru casă

Am început anul pe drumuri. De la imm cologne 2017, ne-am mutat la Frankfurt. Suntem aici pentru dvs. și casa dvs. Târgul Ambiente de la Frankfurt este despre obiectele și accesoriile care dau personalitate caselor imediat după ce au fost mobilate!

www.magmob.ro
Decorațiuni utile – Ambiente 2017
Publicitate
Andreea Chiru  |  13 Februarie 2017

Magmob vă oferă, începând cu acest an, soluții integrale pentru casă. Am început cu ani în urmă să vă prezentăm producători de mobilă din România și colecții originale disponibile la noi în țară; am mers la târgurile internaționale de mobilă pentru a vă ține la curent cu toate noutățile în materie de mobilier, stiluri, design și… prețuri. Am promovat și designul românesc, arătându-vă produse de design excepționale, create la noi în țară. Din acest an, suntem prezenți și la târgul Ambiente de la Frankfurt, pentru a vă aduce ultimele trenduri în materie de accesorii și decorațiuni pentru casă!

www.magmob.ro
Magmob la Ambiente 2017

Târgul Ambiente este cel mai mare târg european de mic mobilier și obiecte decorative pentru casă. Găsiți aici tot ce vă trebuie pentru a da casei dvs. personalitate, originalitate și accentele stilului care vă convine – textile, ceramică, ustensile de bucătărie, accesorii decorative etc.

www.magmob.ro
Ambiente 2017 cu ustensile de bucătărie

www.magmob.ro
Ambiente 2017: plin de accesorii pentru toate încăperile casei

www.magmob.ro
Ambiente 2017: mic mobilier cu rol de depozitare

www.magmob.ro
Decorațiuni simpatice

www.magmob.ro
Ambiente 2017 - taburete din piele, vintage

Surpriză! Am dat aici, la Frankfurt, peste o româncă din Maramureș, venită să facă senzație cu colecțiile ei de covoare din lână! O cheamă Andreea Coman și textilele ei personalizate cu motive tradiționale românești, dar nu numai, ne fac să ne simțim mândri că vă putem semnala prezența românească la târgul Ambiente. Covoarele sunt din lână naturală, croite în ateliere din România. Stați pe aproape! Mai sunt și alți producători români la Ambiente – vă prezentăm standurile lor în zilele ce urmează!

www.magmob.ro
O româncă face senzație la Ambiente: Andreea Coman și covoarele ei din lână

Publicitate