Live de la Ambiente: târg cu DE TOATE pentru casă

Am început anul pe drumuri. De la imm cologne 2017, ne-am mutat la Frankfurt. Suntem aici pentru dvs. și casa dvs. Târgul Ambiente de la Frankfurt este despre obiectele și accesoriile care dau personalitate caselor imediat după ce au fost mobilate!

 +8
 MagMob
Decorațiuni utile – Ambiente 2017
  |  

Magmob vă oferă, începând cu acest an, soluții integrale pentru casă. Am început cu ani în urmă să vă prezentăm producători de mobilă din România și colecții originale disponibile la noi în țară; am mers la târgurile internaționale de mobilă pentru a vă ține la curent cu toate noutățile în materie de mobilier, stiluri, design și... prețuri. Am promovat și designul românesc, arătându-vă produse de design excepționale, create la noi în țară. Din acest an, suntem prezenți și la târgul Ambiente de la Frankfurt, pentru a vă aduce ultimele trenduri în materie de accesorii și decorațiuni pentru casă!

 +8 www.magmob.ro Magmob la Ambiente 2017
Târgul Ambiente este cel mai mare târg european de mic mobilier și obiecte decorative pentru casă. Găsiți aici tot ce vă trebuie pentru a da casei dvs. personalitate, originalitate și accentele stilului care vă convine – textile, ceramică, ustensile de bucătărie, accesorii decorative etc.

 +8 www.magmob.ro Ambiente 2017 cu ustensile de bucătărie

 +8 www.magmob.ro Ambiente 2017: plin de accesorii pentru toate încăperile casei

 +8 www.magmob.ro Ambiente 2017: mic mobilier cu rol de depozitare

 +8 www.magmob.ro Decorațiuni simpatice

 +8 www.magmob.ro Ambiente 2017 - taburete din piele, vintage
Surpriză! Am dat aici, la Frankfurt, peste o româncă din Maramureș, venită să facă senzație cu colecțiile ei de covoare din lână! O cheamă Andreea Coman și textilele ei personalizate cu motive tradiționale românești, dar nu numai, ne fac să ne simțim mândri că vă putem semnala prezența românească la târgul Ambiente. Covoarele sunt din lână naturală, croite în ateliere din România. Stați pe aproape! Mai sunt și alți producători români la Ambiente – vă prezentăm standurile lor în zilele ce urmează!

 +8 www.magmob.ro O româncă face senzație la Ambiente: Andreea Coman și covoarele ei din lână


Elvila Oradea și-a mutat locația

Locația Elvila din Oradea s-a mutat la parterul principalului centru comercial al orașului. Asta se traduce printr-un spațiu de expoziție ceva mai mare, mai bine organizat și mai aproape de nevoile oamenilor. Elvila Oradea e de vizitat!

 +5
Shopping pentru casă: Elvila Oradea
  |  

Pentru că vorbim despre unul dintre cele mai mari și de tradiție magazine de mobilă din România, trebuie să aflați că Elvila și-a schimbat locația din mall-ul orașului Oradea. Fosta locație a fost înlocuită cu una nou㸠mai modernă și la dispoziția clienților din centrul comercial Era Shopping Park, adica la parter. Adresa: Calea Aradului, nr .62.


Elvila este prezentă pe piața producătorilor și furnizorilor de mobilă din România de peste 20 de ani, cu o tradiție cunoscută în ce privește mobila pentru bucătărie, living și dormitor. Capabilă să se adapteze nevoilor estetice și financiare ale românilor, Elvila pune la dispoziția românilor mobilă în colecții diverse, din materiale scumpe (lemn masiv) până la materiale foarte accesibile.

 +5 www.elvila.ro Showroom spațios, chiar la parterul centrului comercial
La dispoziția orădenilor sunt, de-a lungul lunii februarie, valabile o serie de promoții și oferte la mobilă pentru toată casa. Ofertele sunt disponibile pe site, în limita stocurilor. Este vorba despre piese de mobilă pentru dormitor, în special. De altfel, cele trei fabrici de mobilă Elvila sunt Fabrica Relaxa – mobilier tapițat şi saltele Relaxa, Fabrica Elmoberom – mobilă din PAL și MDF și Fabrica Carpatina – mobilier din lemn masiv.

 +5 www.elvila.ro Elvila are oferte speciale și promoții de preț de mai multe ori pe an

 +5 www.elvila.ro Mobilier pentru toate încăperile casei: living, dormitor, birouri

 +5 www.elvila.ro Elvila are o tradiție de circa 20 de ani pe piața producătorilor de mobilă din România


Cursuri de creativitate pentru antreprenori

Pentru ca designul să fie mai mult decât un hobby, să fie un business de succes, e nevoie tot de creativitate. Asociația Atelierul vine în ajutorul designului românesc!

 +2
  |  

Tinerii talentați ai României merită mai mult decât să creeze produse de design în timpul liber, ca pe un hobby. Revista Atelierul vine în întâmpinarea lor, organizând în luna februarie cursuri menite să transforme pasiunea pentru design într-o afacere profitabilă, de la hobby la job. Școala Atelierul pentru antreprenori creativi se desfășoară între 18 și 19 februarie, la sediul The A Hub (strada Vasile Lascăr, nr 48 -50, din București), între orele 13:00 și 17:00. Mihaela Ion și Teodora Vlădescu vor susține cursurile, dezvăluind ponturi despre:
•    cum să-ți descoperi inspirația și stilul personal, de la concept la colecție;
•    creativitate versus plagiat, reproducere şi recontextualizare;
•    designul de produs, între hobby și afacere;
•    cum să-ți creezi un brand;
•    tehnici de promovare a produselor de autor;
•    business modeling: cheltuieli vs profit; branding și rebranding, customer care.

La cursuri vor fi invitate și persoane care au aplicat deja cu succes aceste practici și care vor împărtăși cursanților din experiențele lor pozitive.

 +2 MagMob

 

Costuri: 220 ron. Organizatorii oferă participanților și șansa de a fi promovați în cadrul Revistei Atelierul, dacă produsele se potrivesc profilului acestei reviste. Înscrierile se fac accesând aici.


Dizainăr a uluit la imm cologne 2017

În perioada 16 – 22 ianuarie, a avut loc în Germania ediția 2017 a târgului imm cologne. România a fost prezentă cu standurile a 13 producători de mobilă, dar de un succes aparte s-au bucurat standurile cu produse de design. Printre ele: Dizainăr.

 +5
 MagMob
Standul Dizainăr la IMM Cologne 2017
  |  

Prezența Dizainăr nu a trecut neobservată la târgul imm cologne 2017. Creațiile prezentate aici au stârnit aplauze din partea publicului de profil, fiind foarte apreciate sub aspectul designului original și al materialelor foarte bine puse în valoare. Sub marca Dizainăr, fondată de Mihnea Ghilduș, au fost apreciate în mod deosebit corpurile de iluminat. Puncte forte: combinații de culori și forme geometrice armonios îmbinate.

 +5 www.dizainar.ro În jur de 25 de designeri români au fost prezenți la Koln, prin creațiile expuse sub cupola magazinului Dizainăr


În standul Dizainăr de la imm cologne 2017, au fost expuse produsele de design a 25 de artiști, toate fiind destinate uzului în casă – decorațiuni, accesorii home&deco, ceramică, corpuri de iluminat, textile, piese de mic mobilier. S-au remarcat covoarele de la Dare to Rug, scaunul Lana cu motive tradiționale, setul pentru living al atelierului Ciprian Manda, fotoliile retro ale Atelierului Mustață, corpurile de iluminat de la Arhifab..

 +5 www.dizainar.ro Standul Dizainăr a prezentat o diversitate de creații – produse originale pentru casă


Tot în cadrul standului Dizainăr, taburetul Dice, realizat de Brut Concept, a atras atenția presei de profil prezente la Koln. Taburetul a fost prezentat în cadrul unei emisiuni tv, impresionând prin designul minimalist și lemnul masiv folosit în stare brută, cu accent pe imperfecțiunile naturale – crăpăturile și nodurile specifice acestui material.

 +8 Andrei Nagy Design de la Dizainar


În urma unui parteneriat important, Dizainăr a semnat și o colecție de piese de mobilier de autor, o gamă de produse destinate zonei de dining, cu denumiri șic: “Low-Poly Cupboard”, “Low-Poly Table” și “Low-Poly Benches”. Piesele au fost concepute de designerii Mihnea Ghilduș, fondatorul platformei Dizainăr, Magda Traciu și Raul Cadar, și au fost lansate la Koln de către Bucin Mob, producător de mobilă cu experiență care anul acesta a decis să meargă pe mâna designului original..

 +5 www.dizainar.ro Creații Dizainăr pentru producătorul Bucin Mob

“Prezența Dizainăr la Köln este un pas important, pe de o parte fiindcă piața germană este foarte deschisă spre designul românesc, și pe de altă parte datorită colaborării cu un mare producător de mobilier din România care a înțeles importanța designului în procesul de producție. Atât standurile Dizainăr cât și Bucin Mob au fost proiectate de echipa de creație Dizainăr și expun produse ale designerilor români. Bucin Mob Design Collection este curatoriată de Mihnea Ghilduș și conține produse proiectate de Constantin Alupoaei, Raul Cadar, Magda Traciu și Mihnea Ghilduș. Standul Dizainăr a prezentat creațiile noi, lansate în toamna lui 2016 la Bife-Sim în cadrul salonului New Romanian Design dar și piese devenite clasici ai designului românesc precum mobilierul din lemn masiv semnat Ciprian Manda, corpurile de iluminat Bulb 27 sau scaunul Lana semnat Alexandru Ioniță, Mihnea Ghilduș, Lana Dumitru, Photoliu.” a spus Mihnea Ghilduș, designer de produs și fondator Dizainăr.

 


In imagini: mobila românească la imm cologne 2017

Imm cologne 2017 nu a fost lipsit de prezență românească. Din partea presei, numai redacția Magmob a fost prezentă, prin redactorul-șef Imre Zilhai,  și cu această ocazie am lansat o ediție specială a revistei, special pentru publicul internațional.

 +11
Furniture from Romania la imm cologne 2017
  |  

Dincolo de ce v-am arătat deja în paginile Furniture from Romania, nu doriți să vedeți standurile românești de la imm cologne 2017? Vi le arătăm într-o galerie de imagini realizate la fața locului. Au participat 13 producători de mobilă din România, iar standurile au beneficiat de ajutorul designerilor pentru expunere de excepție. De altfel, standul Bucin Mob a fost nu doar amenajat cu ajutorul designerilor de interior, dar și amenajat cu produse de design, concepute de câțiva dintre cei mai cunoscuți creatori de produs din România.

 +11 MagMob Magmob si Furniture from Romania la imm cologne 2017


Mobila rustică din România a fost reprezentată de Szel Mob, iar mobilierul din piele, cu funcționalitate office și nu numai, a fost reprezentat de Ecomatrix. În rest, standurile producătorilor de mobilă din România au expus mobilier pentru acasă, din materiale naturale și cu design original. Vă invităm să vedeți fotografiile! Promitem să revenim cu mai multe detalii despre feedback-ul primit de mobila românească la imm cologne 2017!

 +11 MagMob Bucin Mob la imm cologne 2017

 +11 MagMob Carel Construct la imm cologne 2017

 +11 MagMob Disprod la imm cologne 2017

 +11 MagMob Ditre la imm cologne 2017

 +11 MagMob Ecomatrix la imm cologne 2017

 +11 MagMob Prieels la imm cologne 2017

 +11 MagMob Prieels la imm cologne 2017

 +11 MagMob Prieels detaliu la imm cologne 2017