logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Pure Home Collections: mobilă vintage modernă

La toate târgurile de mobilă la care ia parte, Pure Home Collections știe să facă spectacol. Standul este impunător nu doar prin calitatea produselor, ci și prin modul de amenajare, fiind evidentă colaborarea cu un designer de interior.

pure_home_collection_profil-2164
Standul Pure Home Collections la BIFE-SIM 2016
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Februarie 2017

Despre Pure Home Collections
Compania a fost înființată în 2002. Echipa este formată din Nils Verhoeven, designer de mobilier din Olanda, Roland van Dooren, tâmplar stabilit în România, și Alberto Nervo, italian expert în materiale textile. Fiecare dintre cei trei își aduce aportul personal: adaptarea stilului vintage la zilele noastre, design de mobilier și folosirea de materiale de calitate.

Fabrica de mobilă este deschisă în România, dar se lucrează la standarde internaționale. Colecțiile sunt vândute în întreaga lume. Compania și-a asumat principiile responsabilității față de mediul înconjurător, astfel că mobila Pure Home Collections este în principal produsă din lemn reciclat, colorată cu vopsele și uleiuri pe bază de apă; pielea este tăbăcită natural.

www.purefurniture.com
Canapele, fotolii și taburete ușor de folosit atât în spațiile office, cât și în livinguri

www.purefurniture.com
Materiale naturale, de cea mai bună calitate

 

Despre colecțiile de mobila Pure Home Collections
Mobilierul este exclusiv din piele, adresându-se celor care îndrăgesc acest material și îl folosesc în toate încăperile casei – birou, living și chiar dormitor. Stilul: vintage, în interpretare modernă, cu accent pe nevoia de confort, în ciuda unui aer sobru, impozant. Materiale: piele naturală de vițel din Italia și lemn de stejar și pin din România.

Pure Home Collections au fost prezenți la târgul imm cologne 2017, în paginile ediției noastre speciale Furniture from Romania, și se pregătesc să facă impresie și la următorul eveniment al perioadei: târgul de la Singapore, din luna martie. Aflați mai multe despre Pure Home Collections aici.

www.magmob.ro
Design inspirat de nevoia de confort

www.magmob.ro
Lemn și piele – design olandez, execuție românească

Publicitate
Publicitate