logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

TrendFurniture: mobilă inedită de bar

Tot mai multă lume visează să aibă acasă un mic bar, pentru a-și întreține prietenii atunci când vin în vizită. Vechile modele de baruri masive, din lemn, și-au cam pierdut farmecul, așa că TrendFurniture vine cu modele ultra moderne.

trendfurniture-2163
Soluții inedite pentru amenajarea spațiilor de entertainment / TrendFurniture.ro
Andreea Chiru  |  09 Februarie 2017

E vorba despre mobilier de bar luminos, în forme și dimensiuni variate, dar având marele merit de a crea și o atmosferă plăcută în jurul unui pahar cu vin. Iată câteva modele, ușor de folosit atât în spații interioare, cât și exterioare:

Break Corner este o soluție pentru spațiile pe colț ce se doresc amenajate pentru serile cu prietenii. Acest bar cântărește 28 kg, și este echipat cu un sistem de iluminat de tip RGB Led. Material: polietilenă rezistentă la apă. Design: minimalist.

www.trendfurniture.ro
Bar Break Corner

Swish este un pupitru luminos, o alternativă foarte interesantă la barul de acasă. Nu are funcție de depozitare, dar designul original este completat de faptul că Swish ocupă mai puțin spațiu decât un bar obișnuit. Prevăzut cu sistem de iluminare RGB Led, este disponibil în mai multe variante de culoare.

www.trendfurniture.ro
Bar Swish, luminos

Break Line reprezintă un alt model de bar luminos, având și funcții de depozitare discretă – patru polițe de sticlă. Dimensiunile sunt ceva mai mari, fiind recomandat spațiilor generoase. Este o piesă de mobilă modulară și poate fi personalizat cu imagini sau logo-uri. Sistemul de iluminare îl face foarte practic și partea bună este că se poate folosi atât în spații închise, cât și pe terase sau în curte.

www.trendfurniture.ro
Bar Break Line

Despre TrendFurniture

De peste 12 ani, TrendFurniture produce mobilier pentru spațiile HoReCa, venind în special cu soluții de design original și funcții practice. Colecțiile de mobilă de la TrendFurniture sunt inconfundabile, și pot fi recunoscute în unele dintre cele mai exclusiviste locații publice din România.

Publicitate
Publicitate