TrendFurniture: mobilă inedită de bar

Tot mai multă lume visează să aibă acasă un mic bar, pentru a-și întreține prietenii atunci când vin în vizită. Vechile modele de baruri masive, din lemn, și-au cam pierdut farmecul, așa că TrendFurniture vine cu modele ultra moderne.

 +4
Soluții inedite pentru amenajarea spațiilor de entertainment / TrendFurniture.ro
  |  

E vorba despre mobilier de bar luminos, în forme și dimensiuni variate, dar având marele merit de a crea și o atmosferă plăcută în jurul unui pahar cu vin. Iată câteva modele, ușor de folosit atât în spații interioare, cât și exterioare:


Break Corner este o soluție pentru spațiile pe colț ce se doresc amenajate pentru serile cu prietenii. Acest bar cântărește 28 kg, și este echipat cu un sistem de iluminat de tip RGB Led. Material: polietilenă rezistentă la apă. Design: minimalist.

 +4 www.trendfurniture.ro Bar Break Corner
Swish este un pupitru luminos, o alternativă foarte interesantă la barul de acasă. Nu are funcție de depozitare, dar designul original este completat de faptul că Swish ocupă mai puțin spațiu decât un bar obișnuit. Prevăzut cu sistem de iluminare RGB Led, este disponibil în mai multe variante de culoare.

 +4 www.trendfurniture.ro Bar Swish, luminos
Break Line reprezintă un alt model de bar luminos, având și funcții de depozitare discretă – patru polițe de sticlă. Dimensiunile sunt ceva mai mari, fiind recomandat spațiilor generoase. Este o piesă de mobilă modulară și poate fi personalizat cu imagini sau logo-uri. Sistemul de iluminare îl face foarte practic și partea bună este că se poate folosi atât în spații închise, cât și pe terase sau în curte.

 +4 www.trendfurniture.ro Bar Break Line
Despre TrendFurniture

De peste 12 ani, TrendFurniture produce mobilier pentru spațiile HoReCa, venind în special cu soluții de design original și funcții practice. Colecțiile de mobilă de la TrendFurniture sunt inconfundabile, și pot fi recunoscute în unele dintre cele mai exclusiviste locații publice din România.


Mobilă din… resturile unui avion!

Deșeurile metalice sunt noua mare "lovitură" a industriei de design de produs. Chiar și din resturile unor avioane ieșite din circuit se poate crea mobilier de lux, cu pasiune pentru confort, dar și pentru nonconformism.

 +5
Ştiați? Deșeurile metalice se pot refolosi pe post de mobilier atipic
  |  

Evident, se întâmplă în America! Câțiva designeri de produs au decis să dea o nouă întrebuințare deșeurilor metalice rezultate după pensionarea avioanelor. Așa au început să apară în industria producătorilor de mobilă tot soiul de prototipuri extravagante, pe cât de inedite, pe atât de scumpe. Diverse componente ale avioanelor își trăiesc a doua tinerețe, transformate din elemente de confort în timpul zborului în elemente de decorare a caselor. Această modă se cheamă MotoArt.

Scaunul ejectabil F-4 a aterizat într-un bar! Nu-i rău, așa-i? A țâșnit dintr-un avion model F-4 Phantom Jet Fighter și și-a păstrat tapițeria intactă. Un retuș pe ici, altul pe colo și voila! Picioarele sunt din aluminiu, suflate în vopsea argintie, pentru prelungirea tinereții.

 +5 www.motoart.com Scaunul ejectabil F-4, pentru boss!

Sau dacă preferați un pahar de vin acasă, de ce nu? Măsuța C-130 Hercules poate fi cea mai bună companie! Baza este realizată dintr-o bucată de aripă de avion, acoperită de-un blat fin de sticlă și susținută de un picior robust de aluminiu vopsit în nuanță dramatică, masculină. Poate fi folosită și a doua zi de dimineață, pe post de măsuță de cafea.

 +5 www.motoart.com Măsuța C-130 Hercules - cafea sau vin, depinde de fiecare

Patul DC-10 este următoarea oprire. A aparținut unui avion de pasageri, dar acum este ideal pentru călătoriile romantice din dormitor. Diametrul generos de 215 cm asigură tot confortul a cel puțin două persoane, iar marginile supraînălțate joacă rol de baldachin SF și este disponibil cu sistem de iluminare pe interior.

 +5 www.motoart.com Patul DC-10, transport pentru romantici

Să ne clătim pe ochi, ce ziceți? Nu de alta, dar trebuie să mai admirăm ceva: chiuveta din baie! Cândva, în tinerețe, și ea își lua zborul, și să zică "mersi" că nu zace relicvă pe fundul vreunei ape. Acasă, chiuveta KC-97 este chiar ea fundul unei ape - a celei de la robinet! Ghiciți ce a fost? Parte a unei roți din față a avionului!

 +5 www.motoart.com Chiuveta model KC-97

Deși par sosite din viitor, aceste piese de mobilier din deșeurile avioanelor sunt, de fapt, un superb mesaj de supraviețuire al trecutului - să nu-l lăsăm să moară!


Cât de cochetă este Gallo!

Canapeaua Gallo de la Everart este ideală pentru spaţiile HoReCa, în special pentru atmosfera barurilor de noapte, dar, graţie farmecului ei parizian, poate fi luată şi acasă de către cei care adoră cochetăria.

 +5
 MagMob
Modular -  cu taburet
  |  

Canapeaua Gallo este un model al fabricii de tapiţate EverArt şi printre zeci de alte modele reuşeşte să atragă imediat atenţia. Este de dimensiuni generoase, şi dispune şi de câteva calităţi modulare.

 +5 www.everart.ro Model original

Canapeaua Gallo are pernele îmbrăcate huse detaşabile, uşor de întreţinut, dar mai ales uşor de înnoit, prin cumpărarea unor noi modele. La origine, canapeaua Gallo are un design modern şi tineresc, de patru locuri, cu taburet (sau măsuţă de cafea – depinde de interpretare) încastrat la mijloc.

 +5 MagMob Spirit galic la tine acasă – Everart.ro

Combinaţia de culori are un farmec parizian irezistibil, de roşu cu negru pe fond alb, exprimând veselie şi verticalitate. Pentru că directoarea de creaţie a companiei Everart, Mariana Conea, este pasionată de munca sa, canapeaua Gallo este disponibilă în mai multe variante de design şi culori. Pe alese. Fiecare client e invitat să îşi personalizeze canapeaua, pornind de la modelul Gallo.

 +5 www.everart.ro Există şi varianta de fotoliu Gallo, ca accesoriu vesel

 +5 www.everart.ro Gallo – o prezenţă cochetă


Localul unde vechiul şi noul îţi încântă privirile

Naan Food & Drink Studio, locaţia – rafinată şi intimă în acelaşi timp – potrivită atât pentru cine romantice, cât și pentru o petrecere relaxantă cu prietenii.

 +5
Amenajarea este foarte profesionistă, nu ai deloc impresia de spaţiu închis » deltastudio.ro
  |  

Un nume cu personalitate care a devenit vizibil la foarte scurt timp după lansare. Delta Studio este o companie complexă care are o fabrică de mobilier de bucătărie la Piatra Neamţ, dar este şi cel mai însemnat retailer în domeniul amenajărilor, accesoriilor şi pieselor de lux destinate sectorului rezidenţial. De-a lungul experienţei lor au avut ocazia de a amenaja cu produsele lor nenumărate spaţii HoReCa, dar cea mai personală şi mai provocativă este amenajarea localului Naan Food & Drink Studio, o clădire istorică de pe Strada C. A. Rosetti, Bucureşti, care a aparținut unui amiral român, participant la Războiul de Independență din 1877.  +5 Delta Studio Intrarea principală în localul Naan Food & Drink Studio, Bucureşti » deltastudio.ro

La proiect a fost angrenată o echipă de tineri arhitecți de la Deltastudio: Victor Grosu, Mihai Constantin și Iuliana Dincă. Diferiți ca stil și abordare, au reușit să îmbine armonios elemente contradictorii la prima vedere. Naan Food & Drink Studio înseamnă în același timp tradiție și inovație, un spațiu în care vechiul și noul nu se exclud, ci dimpotrivă, se întrepătrund armonios și se potențează reciproc, o atmosferă care inspiră, un loc care merită vizitat.

Scopul a fost de a crea o îmbinare perfectă între două serviri distincte și totodată care merg împreună: bucătăria internațională reinterpretată și crama cu peste 80 de sortimente de vin. Target-ul clientelei este unul medium-high, care prin definiție necesită o atenție desăvârșită pentru detaliu și o înfățișare premium, la nivel cu serviciile.

În același spirit inovator al asocierilor neobișnuite s-a născut și amenajarea locației care se desfășoară pe două niveluri: parter și subsol. S-au folosit în special materiale naturale, precum ceramica, piatra, metalul și lemnul masiv.  +5 Delta Studio Un loc select pentru a petrece câteva ore în compania prietenilor • Naan, Food&Drink » delatstudio.ro

În spațiul parterului, în salonul de mese, pentru pardoseală s-a folosit parchet ceramic îmbinat cu gresie pătrată de 18x18 cm, cu motive florale geometrice care se prezintă ca un covor în „inima” spațiului. Mesele cu blatul din stejar masiv, înconjurate de canapelele cu tapițerie textilă și ritmate de scaunele suple și elegante redau acea atenție pentru detalii. Barul, ca element distinctiv al încăperii este tratat cu piese care se regăsesc și în restul amenajării: plăcile ceramice de la Venis, Porcelanosa, tablă perforată iluminată cu led, toate unite prin ramele și blatul din stejar masiv, realizat în fabrica Deltastudio. Un alt spațiu impresionant al parterului, îl reprezintă fumoarul, pus în evidență prin candelabrul cu eprubete, o altă interpretare a clasicului ce rezonează cu scaunele clasice transparente și clădirea.  +5 Delta Studio Sala de restaurant este situată la nivelul inferior (pivniţă), atmosfera fiind foarte primitoare şi elegantă » deltastudio.ro

În cramă atmosfera este mult mai intimă, fiind un spațiu mai puțin înalt și se poate remarca bolta originală de tip venețian. Relaționarea dintre cele două spații ale aceluiași local se observă prin elemente estetice similare: grădină suspendată și ploaia de becuri. Zona vinotecilor este impresionantă prin geometria clară prin care sunt expuse vinurile ca fundal pentru masa realizată dintr-un trunchi de copac, finisat cât mai natural pe exterior, și dedicat degustărilor de vin. Per total, în local persistă o atmosferă cochetă, cu o atenție deosebită în selecția materialelor, mobilierului și a luminilor care conturează conceptul inițial.  +5 Delta Studio Candelabrul cristalin din eprubete este una dintre piesele pivotante ale fumoarului » deltastudio.ro

 


Cafeneaua Van Gogh: Intră să admiri mobilierul dintr-o cafenea-muzeu!

Van Gogh, un local select din centrul Capitalei, şi-a găsit locul în fosta bancă elveţiană, care acum a căpătat noi valenţe: a devenit un loc ideal pentru destindere şi relaxare în zilele toride de vară, dar şi pentru adăpost şi căldură în toiul iernii. Mobilarea spaţiului s-a făcut în stil natural, cu mobilier din lemn masiv de pin, fag şi arţar executat de către firma târgovişteană Quadra.

 +7
  |  

Van Gogh  Grand Cafe este un spaţiu de destindere cochet şi primitor, situat chiar în inima Centrului Vechi al Bucureştiului, amplasat la etajul întâi al clădirii din Smârdan numărul 9. Design-ul interior aristocratic al cafenelei cu geamuri mari,  muzica jazz în surdină, mirosul îmbietor de la cuptorul bucătăriei, combinate cu mobilierul de lemn masiv de pin şi fag creează atmosfera perfectă a dimineţilor în care puteţi savura cafeaua fierbinte şi micul dejun.

 +7 Van Gogh Grand Cafe Sala de restaurant este amenajat cu mobilier creat din lemn de pin » by Quadra Cafeneaua cuprinde trei săli elegante – o prelungire mai intimă a cafenelei Van Gogh de la parter, mobilate în totalitate cu mobilier de la QUADRA, care a valorificat lemnul masiv de pin, creând mese robuste cu scaune pentru confortul clienţilor. Pentru tapiţatele Quadra  – scaune, şezlonguri şi bănci –s-a folosit lemn masiv de fag, caracterizat prin rezistenţa lemnului ce face ca mobilierul să fie trainic. Spaţiile aflate la dispoziţia clienţilor sunt special create pentru traininguri, interviuri, conferinţe, sesiuni creative, pentru un moment de repaus după muncă sau alte evenimente importante din viaţa noastră. Acelaşi decor vă invită seara la un pahar de vin alături de prieteni, după o zi solicitantă.

 +7 Van Gogh Grand Cafe Mobilierul de bar este personalizat, creat special din lemn de arţar » by Quadra Mini-barul situat la etaj oferă o atmosferă intimă datorită dimensiunilor sale, dar şi al modului de amenajare. Mobilierul de bar este unul personalizat, creat special de Quadra din lemn de arţar, care, pe lângă nuanţa sa specială (roz-maroniu pal) şi textura fină, este un lemn de duritate medie, însă rezistentă la şocuri. Acest tip de lemn, tratat cu seriozitate, este rezistent în timp şi suportă orice tip de vopseluri.

 +7 Van Gogh Grand Cafe Sala de conferinţă amenajat cu mobilier By Quadra În fosta bancă elveţiană, monument istoric şi clădire foarte elegantă, regăsim atmosfera prietenoasă  în timp ce lemnul meselor şi scaunelor semnate de Quadra oferă căldură , iar picturile de pe pereţi completează discret peisajul.

Grand Cafe Van Gogh este doar una dintre lucrările de referinţă ale brandului Quadra. Cele mai importante lucrări se regăsesc în Bucureşti, începând cu restaurante, pub-uri, steak-houseuri şi hoteluri(Rembrandt, Moxa); locaţii amenajate în Târgovişte, Ploieşti, Iaşi şi Bistriţa, dar şi spaţii rezidenţiale şi office.