logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Elvila Oradea și-a mutat locația

Locația Elvila din Oradea s-a mutat la parterul principalului centru comercial al orașului. Asta se traduce printr-un spațiu de expoziție ceva mai mare, mai bine organizat și mai aproape de nevoile oamenilor. Elvila Oradea e de vizitat!

intrare_in_magazin-2157
Shopping pentru casă: Elvila Oradea
Andreea Chiru  |  08 Februarie 2017

Pentru că vorbim despre unul dintre cele mai mari și de tradiție magazine de mobilă din România, trebuie să aflați că Elvila și-a schimbat locația din mall-ul orașului Oradea. Fosta locație a fost înlocuită cu una nou㸠mai modernă și la dispoziția clienților din centrul comercial Era Shopping Park, adica la parter. Adresa: Calea Aradului, nr .62.

Elvila este prezentă pe piața producătorilor și furnizorilor de mobilă din România de peste 20 de ani, cu o tradiție cunoscută în ce privește mobila pentru bucătărie, living și dormitor. Capabilă să se adapteze nevoilor estetice și financiare ale românilor, Elvila pune la dispoziția românilor mobilă în colecții diverse, din materiale scumpe (lemn masiv) până la materiale foarte accesibile.

www.elvila.ro
Showroom spațios, chiar la parterul centrului comercial

La dispoziția orădenilor sunt, de-a lungul lunii februarie, valabile o serie de promoții și oferte la mobilă pentru toată casa. Ofertele sunt disponibile pe site, în limita stocurilor. Este vorba despre piese de mobilă pentru dormitor, în special. De altfel, cele trei fabrici de mobilă Elvila sunt Fabrica Relaxa – mobilier tapițat şi saltele Relaxa, Fabrica Elmoberom – mobilă din PAL și MDF și Fabrica Carpatina – mobilier din lemn masiv.

www.elvila.ro
Elvila are oferte speciale și promoții de preț de mai multe ori pe an

www.elvila.ro
Mobilier pentru toate încăperile casei: living, dormitor, birouri

www.elvila.ro
Elvila are o tradiție de circa 20 de ani pe piața producătorilor de mobilă din România

Publicitate
Publicitate