logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Super inovație: tapetul autoadeziv!

O inovație vine să dea românilor impulsul de a schimba mai des atmosfera casei: tapetul autoadeziv. E atât de simplu de folosit, încât și o femeie să descurcă să-l aplice de una singură pe pereții casei. Servește inclusiv la decorarea pieselor de mobilă.

ka_international_profil-2268
Foarte simplu de aplicat, tapetul autoadeziv e disponibil într-o sumedenie de culori și modele / Ka-international.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Februarie 2017

Deși tapetul reprezintă, în mentalitatea românilor, o legătură destul de întreruptă cu trecutul, iată că lucrurile stau în realitate un pic altfel. Motivul: tapetul autoadeziv! Spre diferență de tapetul clasic, ce are nevoie să fie aplicat și lipit de o echipă de meseriași ca să iasă bine, tapetul autoadeziv nu necesită niciun fel de experiență. Se aplică și se îndepărtează la fel de simplu, precum un abțibild. Instrumente de lucru: foarfecă (pentru tăiat benzile), pix (pentru pus semn la măsurători), ruletă (pentru măsurat suprafața de acoperit cu tapet).

www.ka-international.ro
Tapet autoadeziv pentru camera copilului

www.ka-international.ro
Poate fi folosit doar pe unul dintre pereți, pentru accentuarea unei anumite zone 

www.ka-international.ro
Contraste la îndemâna oricui

www.ka-international.ro
Tapet cu model de piatra naturala

Tapetul autoadeziv funcționează pe principiul unui simplu sticker, astfel că poate fi lipit, dezlipit și repoziționat de orișicâte ori, fără să lase urme.  Pentru că nu conțin niciun fel de substanțe toxice, se recomandă cu încredere a se folosi și în camera copilului. Se potrivesc însă în orice altă încăpere a casei, în funcție de model – living, dormitor, chiar baie și bucătărie, fiind rezistente la apă și aburi. Întreținere: se curăță de praf sau pete cu un simplu burete umezit.

Tapetul autoadeziv este o soluție de decorare nu doar a pereților, ci și a mobilei. Poate fi folosit ca bază pentru sertare sau ca metodă de personalizare a fronturilor dulapurilor. În România, tapetul autoadeziv este disponibil prin firma Ka Internațional.
Ce ziceți de-o schimbare în casă? Fără mari eforturi!

www.ka-international.ro
Tapet autoadeziv inclusiv pentru decorarea mobilei

www.ka-international.ro
Tapet pentru perete sau mobilier

Publicitate