logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Ubikubi: design românesc la imm cologne 2017

Târgul imm cologne 2017 a fost marcat de prezența designului românesc de produse prin standurile Dizainăr, Bucin Mob și Ubikubi. Aceștia din urmă s-au diferențiat printr-un stil ce îmbină suplețea designului cu funcționalitatea desăvârșită.

ubikubi_koln-2148
Ubikubi – design românesc în pavilionul 3.1 de la Koln / Ubikubi.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  07 Februarie 2017

Despre Ubikubi
Brandul Ubikubi a fost creat în 2014 de către Dragoș Motica și Radu Savu, din dorința de a aduce ceva nou pe piața românească, în domeniul mobilei și accesoriilor de casă. Principiile care stau la baza creațiilor Ubikubi țin de sustenabilitate, simplitatea liniilor și materialele naturale. Ambiția este de a crea produse de design cât mai originale sub aspect estetic, și cât mai practice, prietenoase cu mediul și ultra funcționale. Este vorba de produse dintre cele mai diverse, de la mobilier de casă și baie până la obiecte de uz în bucătărie, corpuri de iluminat și accesorii decorative. Creșterea și dezvoltarea designului românesc, simplitatea produsului și accentele minimaliste sunt cele care definesc cel mai bine brandul Ubikubi. Sub acest nume, sunt lansate creații ale celor mai tineri designeri de produs din România.

www.ubikubi.ro
Atmosfera de la imm cologne 2017

Despre creațiile Ubikubi
Cele mai multe dintre creațiile acestor designeri sunt realizate din combinații de materiale naturale. Una dintre „mărcile” Ubikubi este combinația între ciment și lemn, în special în ce privește corpurile de iluminat. Accesoriile pentru bucătărie sunt, de asemenea, din materiale cât mai naturale: sticlă, ceramică, lemn natural. Atracția pentru simplitate face ca forma acestor creații să uimească prin suplețe și grație.

www.ubikubi.ro
Corpuri de iluminat marca Ubikubi

www.ubikubi.ro
O dâră de lumină – lampa N

www.ubikubi.ro
Scaune în stil minimalist, super rezistente

Mai multe despre Ubikubi, aflați de aici.

Publicitate