logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Bucin Mob: ferestre atipice, de personalizat pe comandă

Companie mare, pornită de la o mică afacere de familie, investiții generoase, o reală prețuire a lemnului și a lucrului bine făcut, iată câteva cuvinte-cheie care să definească brandul Bucin Mob. Atelierul a fost la începuturi concentrat pe mobilier de grădină din lemn de rășinoase, dar la momentul actual Bucin Mob este cel mai cunoscut pentru gama de ferestre și obloane pe comandă. Tot ce nu găsești în altă parte, găsești la Bucin Mob.

Bucin Mob: ferestre atipice, de personalizat pe comandă
Publicitate
Andreea Chiru  |  21 Februarie 2024

Pe site-ul producătorului descoperi o gamă generoasă de piese de mobilier, dar și construcții cochete, precum căsuțele Skadi. Însă colecțiile de soluții pentru ferestre și obloane din lemn rămân principalul punct de interes, răspunzând unei cereri a pieței mai mari decât oferta.

Ferestrele Bucin Mob au forme cât se poate de atipice și pornesc de la nevoia de personalizare deplină. Vrei o fereastră rotundă sau ovală? Sau cu o formă inegală, greu de definit, care să umple etanș spațiul de aerisire a unei încăperi? Le puteți realiza pe comandă, alegând nu doar dimensiuni și forme, cât și esența lemnoasă – între lemn de stejar sau lemn de molid. Găsiți pe site-ul acestui producător inclusiv ferestre realizate în mai multe culori, dar și modele de inspirație gotică sau ferestre semirotunde. Cele de tip arcadă sunt în trend în ultimii ani. Indiferent de forma ferestrei, oricât de atipică, modelele Bucin Mob funcționează perfect, îmbrăcând complet spațiul destupat al peretelui.

bucinmob.ro
bucinmob.ro

Sistemul de închidere/deschidere al acestor ferestre este cel puțin la fel de variat, precum formele. Cea mai nouă soluție Bucin Mob o reprezintă sistemul armonic, ideală pentru ușile mari de tip perete de sticlă sau pentru ușile de balcon. Printr-o simplă mișcare, ferestrele se deschid și strâng sub formă de lamele, permițând o deschidere aproape totală a spațiului de aerisire.

bucinmob.ro
bucinmob.ro

Se poate opta și pentru sistemul culisant, potrivit ferestrelor mari – ușor de folosit, prin alunecarea geamului de-a lungul șinelor sus/jos. La Bucin Mob se pot realiza și ferestre fixe, pentru iluminarea spațiului interior, dar și modele de fereastră fixă în combinație cu fereastră mobilă.

bucinmob.ro

Despre Bucin Mob
Înființată în anul 1993, compania a trecut prin mai multe etape definitorii până la profilul actual. De bază au fost seriozitatea serviciilor și investițiile în tehnologie, realizate de-a lungul anilor. Bucin Mob are astăzi showroom-uri deschise în Brașov, București și Cluj-Napoca, dar o mare parte a producției ajunge pe piețele externe.

Publicitate
Publicitate