logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Transilvania Forest: mobilă ca altădată

O prezență constantă la marile evenimente internaționale din industria mobilierului, Transilvania Forest Production reprezintă o alternativă la mobilierul de serie, îmbinând design adaptat zilelor noastre și materiale trainice și sustenabile. Pe scurt, dacă vă place stilul mobilierului de lemn de altădată, îl găsiți în interpretare contemporană la acest producător de mobilă din Munții Apuseni.

Transilvania Forest: mobilă ca altădată
Publicitate
Andreea Chiru  |  20 Februarie 2024

Fabrica Transilvania Forest se găsește în inima Transilvaniei, în localitatea Bistra din județul Alba, și a fost înființată în anul 2012, având ca obiect de activitate prelucrarea lemnului vechi și transformarea acestuia în produse de tipul grinzi, cherestea sau lambriuri.

Lemnul

… provine și astăzi din surse sustenabile, construcții foarte vechi, astfel că mobilierul rezultat poate fi considerat plin de istorie și noblețe. Pornind tocmai de la farmecul acestuia, Transilvania Forest și-a diversificat activitatea, luând-o pe drumul realizării de mobilier caracterizat de farmecul pieselor de altădată. Pe site-ul producătorului, se găsesc colecții de mobilier în număr mare, fiecare reflectând același stil în interpretări cât mai diferite.

Mobila Transilvania Forest

Se bazează pe calitățile lemnului de rășinoase – pin și molid, și se remarcă prin funcționalitate modernă într-un design clasic. Se disting colecțiile Retro, Charme, Loft, Meuble Chalet, potrivite pentru interioare de vacanță sau tocmai pentru redarea unei atmosfere de căsuță de povești. Există și colecții având la bază spiritul nordic minimalist – colecțiile Adriana, Norda sau Nosta – dar principiile rămân aceleași: lemn recuperat, finisaj natural, tușe tradiționale. Ca piese de mobilier, toate colecțiile se bazează pe funcția de depozitare, fie că e vorba de bufet pentru bucătărie, comodă pentru living, dulăpior office sau dressing încăpător. Și pentru baie se găsește mobilier Transilvania Forest, sub forma coloanelor înalte și suple sau a dulapurilor pentru chiuvetă.

Cromatic, colecțiile Transilvania Forest se limitează la finisaje care induc aspectul vintage, în varianta lemnului cu patina timpului sau în combinații clasice de alb și negru. Picioarele mobilierului reprezintă un element de originalitate, fiecare colecție beneficiind de alt model cât se poate de atipic: picioare înclinate, picioare conice, picioare sculptate în lemn etc.

Pe scurt, la Transilvania Forest găsesc mobilierul mult visat toți cei care doresc să-și mobileze căsuța de vacanță sau să invite spiritul rustic nobil în interioare oricât de urbane. Producătorul se adresează, bineînțeles, și actorilor din industria HoReCa, cu propuneri interesante de mobilier montan.

Publicitate
Publicitate