logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Mimp Furniture – specialistul scaunelor de lemn

Ne plac poveștile de succes începute cu 25-30 de ani în urmă, în domeniul producției de mobilier. Azi vă prezentăm o astfel de poveste din Constanța. Este vorba despre Mimp Furniture, producător de scaune în principal, dar având și servicii de realizare mobilier pe comandă. Compania este de 30 de ani pe piața din România, iar jumătate din producție ajunge pe piețe străine. Încercăm să descoperim rețeta succesului lor.

Mimp Furniture – specialistul scaunelor de lemn
Publicitate
Andreea Chiru  |  19 Februarie 2024

Principala activitate a producătorului Mimp Furniture este mobilierul în stil clasic cu unele tușe contemporane – scaune și mese pentru acasă. Piesele nu fac rabat de la caracteristica companiei: piese proprii realizate doar din lemn de stejar și fag, tapițate sau nu, în finisaj natural sau vopsite în diverse combinați cromatice. „Fabrica noastră are o tradiție îndelungată în producția de mobilier din lemn masiv în România, fiind apreciată pe piața occidentală datorită calității și diversității modelelor fabricate. Ne străduim să oferim produse unice și durabile, realizate cu atenție la detalii și pasiune pentru lemn.”, se arată pe site-ul Mimp Furniture.

mimp.ro

Câteva cifre reflectă cel mai bine succesul producătorului de scaune din Constanța: înființată în anul 1990, imediat după Revoluție, fabrica atinge astăzi o producție de 5000 de piese în fiecare lună, dintre care jumătate iau calea exportului.

Scaunele Mimp Furniture

Se încadrează în două categorii: scaune pentru acasă, respectiv scaune de bar, având un design atemporal și uneori minimalist. Modelele Nordic și Cricket sunt printre cele mai de succes scaune de bar de la Mimp Furniture, prin simplitatea liniilor și deplina funcționalitate. Nu au spătar, iar șezutul este adâncit un strop pentru a asigura maxim de confort la folosire. Ambele scaune poate fi comandate în finisaj de fag, respectiv stejar.

Modelul Cricket, caracterizat de rotunjimi și dimensiuni delicate, a fost transpus și în categoria scaunelor pentru acasă, suferind unele modificări pentru integrare perfectă: trei picioare mai scurte decât în cazul scaunului de bar, plus un spătar simpatic și rotund, ce amintește de vechile scaune tradiționale țărănești. Acest model se poate personaliza la nivelul finisajului în mai multe variante de lemn vopsit, clientul putând alege dintre mai multe feluri de baițuri deschise/închise la culoare.

mimp.ro


Cele mai vândute scaune Mimp Furniture

Conform site-ului producătorului, cele mai vândute modele sunt cele tapițate, cu forme geometrice impunătoare și spătar înalt, pentru o poziție cât mai confortabilă. Sunt scaune destinate zonei de luat masa, personalizabile cromatic la comandă.

mimp.ro
mimp.ro

Condițiile de vânzare: cel puțin două bucăți la fiecare comandă. Producătorul derulează numeroase campanii de prețuri reduse, inclusiv zilele acestea mai multe dintre modele putând fi achiziționate cu prețuri până la 35% mai mici.

Publicitate
Publicitate