Domul Igloo 360 – seră și chioșc la un loc!

Igloo 360 este de ceva vreme vedeta spațiilor outdoor din lumea occidentală, adică o construcție de tip dom, foarte simplu de asamblat și care își găsește o grămadă de funcționalități în curțile oamenilor, iar de curând e folosit inclusiv în industria horeca.

 +5
O structură de tip geodezic care poate primi mai multe funcții într-un spațiu exterior/Gardenigloo.com
  |  

Igloo 360 este definiția simplității practice și estetice, un chioșc pentru spațiile outdoor, deși se poate folosi foarte bine și în spații închise, într-o formă romantică de dom. Structura este realizată dintr-un sistem de conectori ușor de asamblat, care nu necesită utilizarea uneltelor tradiționale de tipul ciocan, șurubelniță etc; pentru ancorare stabilă și sigură se folosesc clamele metalice incluse în pachetul domului, plus saci de nisip, de asemenea incluși.

Domul Igloo 360 este disponibil în două variante de îmbrăcăminte: plasă de țânțari, respectiv un material plastic transparent făcut să reziste oricăror condiții de ploaie, ninsoare sau raze puternice ale soarelui. Datorită sistemului de prindere etanșă a husei de baza structurii, domul asigură menținerea unei temperaturi constante, plăcute, putând fi folosit drept chioșc romantic în serile reci de toamnă. Forma geodezică face posibilă păstrarea unei temperaturi uniforme la interior.
  +5 www.gardenigloo.com +5 www.gardenigloo.com +5 www.gardenigloo.com +5 www.gardenigloo.com

În afară de asta, Igloo 360 se poate folosi ca spațiu de joacă amenajat pentru copii în aer liber (sau chiar în casă), seră pentru creșterea plantelor în lunile lipsite de căldură, piscină acoperită – ar merge să amplasezi jacuzzi într-un astfel de dom, în mijlocul naturii. Unii deținători de spații horeca îl folosesc drept corturi de petrecere/separeu pentru clienții cluburilor de noapte în aer liber sau restaurantelor. Dimensiuni: înălțime 220 cm, suprafață la sol 360 cm. Materialele sunt reciclabile.
 


Coral – mobilier confortabil pentru balcon

Pentru că primăvara e deja aici și urmează o vară numai bună de petrecut în aer liber, vă arătăm un set de mobilier ideal pentru balcoanele de apartamente. Coral vine cu un necesar plus de confort, dar are și capacitatea de a transforma complet aerul oricărui balcon românesc.

 +6
Mobilier de balcon, cu reducere de preț/Mobexpert.ro
  |  

Coral de la Mobexpert este un set complet de două fotolii și măsuță, destinate amenajării unui balcon sau terase. Designul este tineresc și prima calitate evidentă a fotoliilor este confortul pe care-l asigură. Cele două fotolii sunt rotunde, tapițeria fiind asigurată de perne masive ce iau perfect forma structurii solide și creează un aspect de cuib. Pernele prezintă marele avantaj de a avea două fețe diferite, una cu model floral și alta uni, astfel că fotoliile Coral de la Mobexpert își pot schimba înfățișarea când simți nevoia de puțină noutate. +6 www.mobexpert.ro +6 www.mobexpert.ro

 +6 www.mobexpert.roStructura setului Coral e din fibră sintetică cu fir rotund, împletite manual și tratate pentru a face față cu bine razelor puternice ale soarelui, ca orice tip de mobilier pentru spațiile outdoor. Cele două fotolii Coral sunt completate de o măsuță de cafea, cu o bază confecționată din același material. Blatul este din sticlă securizată.

 +6 www.mobexpert.ro +6 www.mobexpert.roTotuși, pentru un strop de răsfăț în zilele calde, puteți opta pentru o altă (aparent) măsuță outdoor, dar cu o funcție tare practică: măsuță cu frapieră, model Ice Cooler tot din colecția Mobexpert. Cromatic, Ice Cooler se potrivește de minune cu fotoliile Coral, împreună putând fi folosite pentru a da balconului un aer cu totul personalizat.
 


Balansoare moderne pentru atmosferă de altădată

Foarte puțină lume mai are astăzi prin case, pe balcon eventual, un balansoar. Și totuși, această piesă de mobilier simpatică și prietenoasă a fost zeci de ani la rând nelipsită din atmosfera de familie românească. Astăzi, balansoarul se întoarce cu un nou look.

 +3
Mobilier plin de amintiri/Tapisal.ro
  |  

Balansoarele din lemn natural, create după tipare moderne, au revenit pe piața producătorilor de mobilă din țara noastră. Sunt realizate de Tapisal, o firmă de mobilă din Brăila, cu o experiență în producția de mobilier de circa 25 de ani.

Pornind de la nevoia de legănare după o zi obositoare de muncă, balansoarele Tapisal beneficiază de un design destul de neobișnuit pentru această veche piesă de mobilier, un design modern, împrumutat de la scaunele rustice contemporane. Unghiurile ascuțite au fost înlocuite de margini rotunjite, astfel încât să creeze impresia unei îmbrățișări. Există mai multe modele, simple dar spectaculoase, diferențele ținând de existența brațelor și de forma picioarelor.  +3 www.tapisal.ro

Tapisal confecționează aceste balansoare din lemn stratificat și lemn masiv, cu elemente sculptate și strunjite. Finisajul e unul natural, pentru a încadra aceste piese în stilul rustic actual, iar clienții care-și doresc și un element de maxim confort, pot opta pentru perne tapițate la nivelul spătarului și șezutului.  +3 www.tapisal.ro

O colecție de tradiție!
 


O nebunie: s-a inventat fotoliul hamac!

Ca și cum nu e destul de relaxantă perioada sărbătorilor de iarnă, cei de la Premiumxl ne aduc la cunoștință inventarea unui fotoliu absolut inedit: un hamac prins pe un cadru metalic. Fie vremea bună, rea, hamacul ăsta te provoacă la relaxare!

 +3
Un hamac cu cadru, pe post de fotoliu/Premiumxl.ro
  |  

Fotoliul hamac poate fi la fel de bine denumit hamacul fotoliu. Este o combinație uimitoare între mobila de outdoor și nevoia de odihnă și relaxare la interior. practic, vorbim de un model clasic de hamac din materiale textile, atârnat de un cadru metalic care-l transformă într-un soi de culcuș.

Premiumxl este site-ul care vinde acest fotoliu-hamac, recomandându-l vara pentru terasă și iarna pentru spațiul din fața șemineului (sau caloriferului, de ce nu?). Hamacul este disponibil în mai multe variante cromatice, materialul fiind parțial bumbac natural, parțial poliester. Hamacul are dimensiuni de 100cmx100cm, și este foarte rezistent, datorită împletiturilor de la capete, realizate manual. Poate susține persoane cu o greutate de până la 130 de kilograme.

Cadrul metalic este de asemenea rezistent și vestea bună e că ar fi compatibil și cu alte modele de hamac, nu exclusiv cu cel cu care se vinde. Dimensiuni: lungime 205cm, lățime 110cm, înălțime 110 cm. Poate fi amplasat oriunde, și nu e obligatoriu să se cumpere odată cu hamacul. Dar ar fi alegerea perfectă! +3 www.premiumxl.ro +3 www.premiumxl.ro


Nomlilo – mobilier pentru... șemineuri

Pentru că am intrat în acea perioadă a anului în care preferăm încă să ne bucurăm de seri lungi pe terasă, dar acestea au devenit tot mai reci, am decis să vă arătăm astăzi o colecție de mobilier outdoor ce rezolvă problema temperaturilor scăzute.

O gamă pentru exterior, prezentată în cadrul târgului Spooga+Gafa/ Spogagafa.com
  |  

Ce părere poate să îți facă o astfel de colecție? De la distanță pare o gamă de mobilier outdoor pentru oameni – scaune, mese, băncuțe. Nici pe departe! Toate aceste produse create de brandul Nomlilo (recunoscut deja pentru inovațiile în materie de șemineuri) sunt dedicate focului ce așteaptă să fie aprins pe terasă, într-o răcoroasă seară de toamnă.


Create din materiale rezistente, dar cu un design ce imită suplețea și grația, modelele de șemineu de la Nomlilo au inclusiv rol decorativ, pentru amenajarea spațiului outdoor în stil industrial. Sunt confecționate din material rezistent outdoor, adică din oțel, iar designul este unic, inspirat din plăcerea de a petrece timp afară, chiar pe înserat.


Despre Nomlilo
Cu o experiență de peste 15 ani pe piața internațională, Nomlilo este un brand al companiei Blender Group, și s-a impus deja în conștiința publicului prin produse originale, clar diferențiate de cele ale concurenței, și condusă de o echipă de specialiști ai spațiilor outdoor.