logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Domul Igloo 360 – seră și chioșc la un loc!

Igloo 360 este de ceva vreme vedeta spațiilor outdoor din lumea occidentală, adică o construcție de tip dom, foarte simplu de asamblat și care își găsește o grămadă de funcționalități în curțile oamenilor, iar de curând e folosit inclusiv în industria horeca.

igloo-3976
O structură de tip geodezic care poate primi mai multe funcții într-un spațiu exterior/Gardenigloo.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  19 Martie 2019

Igloo 360 este definiția simplității practice și estetice, un chioșc pentru spațiile outdoor, deși se poate folosi foarte bine și în spații închise, într-o formă romantică de dom. Structura este realizată dintr-un sistem de conectori ușor de asamblat, care nu necesită utilizarea uneltelor tradiționale de tipul ciocan, șurubelniță etc; pentru ancorare stabilă și sigură se folosesc clamele metalice incluse în pachetul domului, plus saci de nisip, de asemenea incluși.

Domul Igloo 360 este disponibil în două variante de îmbrăcăminte: plasă de țânțari, respectiv un material plastic transparent făcut să reziste oricăror condiții de ploaie, ninsoare sau raze puternice ale soarelui. Datorită sistemului de prindere etanșă a husei de baza structurii, domul asigură menținerea unei temperaturi constante, plăcute, putând fi folosit drept chioșc romantic în serile reci de toamnă. Forma geodezică face posibilă păstrarea unei temperaturi uniforme la interior.
 

www.gardenigloo.com
www.gardenigloo.com
www.gardenigloo.com
www.gardenigloo.com

În afară de asta, Igloo 360 se poate folosi ca spațiu de joacă amenajat pentru copii în aer liber (sau chiar în casă), seră pentru creșterea plantelor în lunile lipsite de căldură, piscină acoperită – ar merge să amplasezi jacuzzi într-un astfel de dom, în mijlocul naturii. Unii deținători de spații horeca îl folosesc drept corturi de petrecere/separeu pentru clienții cluburilor de noapte în aer liber sau restaurantelor. Dimensiuni: înălțime 220 cm, suprafață la sol 360 cm. Materialele sunt reciclabile.
 

Publicitate