logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Octostil la Mobila Expo 2019

Săptămâna trecută, între 14 și 17 martie, s-a desfășurat la Romexpo o nouă ediție a cunoscutului târg pentru producătorii și furnizorii de mobilă și accesorii Mobila Expo. Evenimentul a avut loc în pavilionul B1, ocupând doar jumătate din suprafață, dar impresionând plăcut printr-un stand anume.

octosil-3975
Un stand plin de creativitate și eleganță/Octostil.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  18 Martie 2019

Octostil e o prezență destul de recentă la târgurile de profil din București, dar o prezență de efect. Standul a ieșit clar din tipare, atât mulțumită pieselor de mobilier, caracterizate de un suflu original la nivelul designului, cât și decorului amenajat în culori închise (negru, mai precis) ce au ajutat exponatele să iasă în evidență.

Standul Octostil de la Mobila Expo 2019 a cuprins mai multe modele de biblioteci de forme atipice, dar și un pat cu tăblie unică până acum în România: un element decorativ sub forma unui cerc decupat chiar în mijlocul spătarului.

www.octostil.ro
www.octostil.ro
Patul face parte din colecția Bonsai, având ca sursă de inspirație cultura japoneză. Materialele nu puteau fi decât pe măsura designului, adică lemn masiv din stejar, nu doar la nivelul structurii vizibile, ci și la nivelul somierei.

www.octostil.ro
Din aceeași colecție face parte și Coloana Bonsai, un corp de bibliotecă realizat în același spirit al culturii japoneze, pe cât de viguros, pe atât de emoționant de grațios – finisajul este unul perlat, care îndulcește aspectul rustic al lemnului de stejar. Prețurile fiecăreia dintre piesele de mobilier colecția Bonsai de la Octostil sunt trecute pe site-ul producătorului.

Publicitate
Publicitate