logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Coral – mobilier confortabil pentru balcon

Pentru că primăvara e deja aici și urmează o vară numai bună de petrecut în aer liber, vă arătăm un set de mobilier ideal pentru balcoanele de apartamente. Coral vine cu un necesar plus de confort, dar are și capacitatea de a transforma complet aerul oricărui balcon românesc.

mobexpert_coral-3968
Mobilier de balcon, cu reducere de preț/Mobexpert.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  14 Martie 2019

Coral de la Mobexpert este un set complet de două fotolii și măsuță, destinate amenajării unui balcon sau terase. Designul este tineresc și prima calitate evidentă a fotoliilor este confortul pe care-l asigură. Cele două fotolii sunt rotunde, tapițeria fiind asigurată de perne masive ce iau perfect forma structurii solide și creează un aspect de cuib. Pernele prezintă marele avantaj de a avea două fețe diferite, una cu model floral și alta uni, astfel că fotoliile Coral de la Mobexpert își pot schimba înfățișarea când simți nevoia de puțină noutate.

www.mobexpert.ro
www.mobexpert.ro

www.mobexpert.ro
Structura setului Coral e din fibră sintetică cu fir rotund, împletite manual și tratate pentru a face față cu bine razelor puternice ale soarelui, ca orice tip de mobilier pentru spațiile outdoor. Cele două fotolii Coral sunt completate de o măsuță de cafea, cu o bază confecționată din același material. Blatul este din sticlă securizată.

www.mobexpert.ro
www.mobexpert.ro
Totuși, pentru un strop de răsfăț în zilele calde, puteți opta pentru o altă (aparent) măsuță outdoor, dar cu o funcție tare practică: măsuță cu frapieră, model Ice Cooler tot din colecția Mobexpert. Cromatic, Ice Cooler se potrivește de minune cu fotoliile Coral, împreună putând fi folosite pentru a da balconului un aer cu totul personalizat.
 

Publicitate