logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobilier outdoor pentru leneşi de lux

O vacanţă reconfortantă, într-un loc liniştit şi ambient plăcut, nu departe de casă, dar totuşi parcă la mii de kilometri este posibilă  – chiar în propria grădină! Relaxându-ne pe şezlongurile aşezate la umbră sau lângă piscină, făcând baie într-o cadă de lemn în mijlocul grădinii, sau citind o carte bună stând comod într-un balansoar, trebuie doar să uităm de grijile cotidiene şi să ne dedicăm recreerii.

Mobexpert
Pentru unii reşedinţa de vară e afară » mobexpert.ro
Publicitate
Szeklerman  |  27 August 2015

Vacanţa petrecută în propria grădină poate fi una într-adevăr relaxantă, fiind soluţia ideală pentru cei care vor să se ferească de agitaţia turiştilor, de plajele aglomerate şi de călătoriile lungi, obositoare până la o destinaţie îndepărtată şi să lenevească pur şi simplu în grădina răcoroasă. Pentru crearea ambianţei de vacanţă însă, este nevoie de amenajarea grădinii cu piese de mobilier corespunzătoare.

Spaţiul destinat relaxării este de neimaginat fără şezlonguri, dat fiind faptul că aceste piese de mobilier sunt foarte confortabile şi sunt ideale pentru destindere. Modelele sunt foarte variate, de la cele clasice până la soluţiile moderne care se potrivesc şi într-o grădină clasică, dar şi una nonconformistă.

În cazul grădinilor cu piscină, şezlongurile sunt chiar obligatorii, deoarece pe ele  ne putem odihni după ce am înotat mai multe lungimi de bazin şi ne putem bucura de soare sau umbră, după preferinţă.

La diferiţi comercianţi (Mobexpert) şi fabricanţi din ţară, putem găsi numeroase tipuri de şezlonguri, de la cele din lemn de tek, la cele împletite din fibre sintetice şi combinate cu aluminiu, sau cele din oţel, simple sau duble, cu forme diverse. Oferta firmei Gardenland este potrivită pentru amenajări rustice, având mobilier din lemn de carpen şi stejar.

Victor Aleman
Loopita Bonita este o piesă cu două şezlonguri incluse... potrivită pentru orice grădină »  victoraleman.mx

Şezlongurile sunt piese foarte agreate. Puteţi opta pentru un şezlong dublu, cu design deosebit, este cel denumit Loopita Bonita, creaţia designerului Victor M. Aleman.Chiar dacă nu suntem în situaţia fericită de a avea o grădină cu piscină, nu trebuie să renunţăm la plăcerea unei băi răcoritoare, oferite de căzile de lemn special concepute pentru a crea un mini spa în grădină.

Verkauf
Un mic colţ de rai în grădina noastră – jacuzzi în aer liber » verkauf.ro

Dacă optăm pentru căzi de lemn cu sistem de încălzire a apei, putem să beneficiem de ele şi pe timp de iarnă, cum ar fi ciuberele din lemn realizate de firma Verkauf din Gheorgheni, care sunt un fel de minipiscine rustice în care apa este încălzită cu lemne.

Hamacul – un accesoriu aparte destinat relaxării, apreciat de toate vârstele.Sunt accesibile pe piaţă, fiind comercializatedediferite firme, într-omare varietate de modele: pe lângăceleclasice, se vândhamacul-scaun pentru piscinăsau plajă, suporturide lemn special confecţionatepentru hamac, hamacul cu acoperis, etc. Foarte reconfortante sunt şi balansoarele de grădină care, de asemenea, se pot găsi în modele şi materiale foarte diferite. "Amazonas Globo swing seat", a fost creat de un grup de designeri britanici şi există atât în variantă simplă cât şi dublă.

*
Mobilier ambiental pe timp de seară Sabinas » inthralld.com

Dacă după o zi fierbinte de vară dorim să ne bucurăm de aerul plăcut de seară din grădină sau dorim să avem parte de o seară romantică, ambianţa potrivită se poate crea cu ajutorul mobilierului care luminează în întuneric. Compania Vondom, în colaborare cu designerul  Javier Mariscal a creat o colecţie de mobilier de exterior denumit Sabinas, care îndeplineşte şi funcţia de iluminat pe timp de noapte. Lumina se degajă din interiorul pieselor de mobilier realizate din răşini poliuretanice.

*
Dacă aveţi spaţiu suficient, optaţi pentru un balansoar de grădină, şi siguranţă îl veţi îndrăgi

Există numeroase soluţii de amenajare a grădinii, piesele de mobilier pentru grădină sunt concepute să favorizeze confortul şi sunt destinate relaxării. Dacă ne decidem să ne petrecem concediul în propria grădină, merită să investim în mobilierul potrivit care creează o ambianţă de bunăstare, linişte, dar şi confort şi relaxare.

Outdoor furniture for lazy daysThe holiday spent in our own backyard can be a really relaxing holiday, can be the perfect solution for those who want to stay away from the bustle of tourists, crowded beaches and long, exhausting journeys to a distant destination. Having a holiday ambiance, however, requires to furnish the garden with the appropriate furniture.The place for relaxation is unimaginable without sun loungers, since these pieces of furniture are very comfortable and are ideal for recreation. Even if we are not in the fortunate position to own a garden with a pool, we don't have to give up the pleasure of a refreshing bath, due to the fact that there are wooden tubs specially designed to create a mini spa in the garden.A particular accessory for relaxation is the hammock. Very refreshing are also the garden swings. In order to fully enjoy our holiday in the garden we must set-up also places protected from the burning sun. For this purpose the most suitable are the gazebos or pavilions. 
Publicitate