logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

kika: preferințele românilor în materie de mobilă outdoor

Dacă până de curând vedeam în curțile românilor mobilier outdoor din metal și plastic, reprezentanții kika ne asigură că de acum înainte vom vedea o schimbare, cel puțin la nivelul materialului.

kika_Set_Lauris-4008
Tendințele anului 2019 în mobilierul pentru exterior/kika.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  02 Aprilie 2019

O veste bună! Evoluăm la capitolul calității estetice și nu numai, astfel că în spațiile lor private  – terase, balcoane, grădini – românii manifestă în ultima vreme tendința de a lăsa în urmă mobilierul de plastic și de a trece la cel din rattan artificial, mult mai plăcut vederii, mai original și schimbând complet decorul, într-un stil cu accente exotice.

„De la an la an, înregistrăm creșteri semnificative pe această categorie de produse, atât din punct de vedere al vânzărilor, cât și din punct de vedere al materialelor și al funcționalității produselor alese. Dacă în urmă cu câțiva ani, mobilierul din metal sau plastic era în topul preferințelor, acum observăm o apreciere mai mare pentru mobilierul din rattan artificial care este mult mai comod”, a precizat Ruxandra Apostolică, Marketing Manager kika România.

Mobilă în tendințele anului 2019
Pentru amenajarea spațiului de relaxare din grădină sau balcon, kika lansează o colecție de mobilier de grădină care răspunde nevoii de economie a spațiului, confort, calitate și durabilitate.  Colecția de grădină cuprinde seturi de mobilier (canapele, fotolii, mese), accesorii și plante artificiale pentru amenajarea completă a spațiului de relaxare. Mobilierul are un design smart, permite o depozitare ușoară, este multifuncțional și poate fi integrat cu ușurință în spațiul de acasă. Astfel, un colțar poate fi transformat cu ușurință în două canapele mici pentru o întâlnire în aer liber mai puțin formală; o masă poate fi ajustată pe înălțime devenind fie masă de dining, fie măsuță de cafea; un pat se poate desface într-o canapea și o băncuță.

www.kika.ro

                                                                                  
Produsele pot fi testate în magazine
„Ne dorim ca cei care ne trec pragul să încerce produsele, în așa fel încât să aleagă în final piesele preferate care le vor asigura confortul dorit. Este important ca ei să vadă și sistemele de depozitare sau extindere, să testeze funcțiile relax sau treptele de ajustare a spătarelor. Un alt lucru apreciat de clienții noștri este interacțiunea pe care o au cu consilierii din departament deoarece primesc informații detaliate despre funcționalitatea produselor”, a mai spus Ruxandra Apostolică.
www.kika.ro

Noua colecție de grădină de la kika este deja disponibilă în magazine, iar prețurile variază între 179 de lei, pentru un scaun din rattan artificial, și 5.000 de lei, pentru un set format din masă și colțar cu perne.

Publicitate