logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Lido – fotoliul pentru afară

Mobila Dalin are o noutate pentru vara anului 2018. Este vorba despre fotoliul Lido, o piesă de mobilier ce îndeamnă la relaxare și clipe plăcute împreună cu prietenii. Ca oricare dintre piesele de mobilier concepute de Mobila Dalin, și fotoliul Lido poate fi personalizat cromatic pe gustul clientului.

lido1-3476
Lido - fotoliul pentru spații outdoor/MobilaDalin.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  19 Iulie 2018

În ultimii ani regăsim Mobila Dalin ca furnizor de mobilier al celor mai populare evenimente culturale și muzicale, iar fotoliul Lido apare în această vară ca o transpunere a atmosferei de petrecere direct în spațiile private ale românilor. Fotoliul Lido pare inspirat de designul fotoliului live, devenit celebru în culisele unor evenimente pentru Untold sau Street Food Festival.

www.mobiladalin.ro

Lido este un fotoliu pentru spațiile în aer liber, pe balcon, terasă sau chiar în iarbă, realizat din materiale rezistente în condiții outdoor. Confortul este asigurat de umplutura de polistiren și de pernuțele de poliuretan din șezut și spătar. Husa poate fi dată jos, pentru o curățare ușoară. Ca design, fotoliul Lido de la Mobila Dalin are forma unui șezlong, cu spătar adânc și șezut prelung, cât să-ți poți odihni picioarele ca-n pat. Concept: o piesă de mobilier care se adresează unui public tânăr, în căutarea clipelor plăcute.
 

Publicitate
Publicitate