Lido – fotoliul pentru afară

Mobila Dalin are o noutate pentru vara anului 2018. Este vorba despre fotoliul Lido, o piesă de mobilier ce îndeamnă la relaxare și clipe plăcute împreună cu prietenii. Ca oricare dintre piesele de mobilier concepute de Mobila Dalin, și fotoliul Lido poate fi personalizat cromatic pe gustul clientului.

 +2
Lido - fotoliul pentru spații outdoor/MobilaDalin.ro
  |  

În ultimii ani regăsim Mobila Dalin ca furnizor de mobilier al celor mai populare evenimente culturale și muzicale, iar fotoliul Lido apare în această vară ca o transpunere a atmosferei de petrecere direct în spațiile private ale românilor. Fotoliul Lido pare inspirat de designul fotoliului live, devenit celebru în culisele unor evenimente pentru Untold sau Street Food Festival.

 +2 www.mobiladalin.ro
Lido este un fotoliu pentru spațiile în aer liber, pe balcon, terasă sau chiar în iarbă, realizat din materiale rezistente în condiții outdoor. Confortul este asigurat de umplutura de polistiren și de pernuțele de poliuretan din șezut și spătar. Husa poate fi dată jos, pentru o curățare ușoară. Ca design, fotoliul Lido de la Mobila Dalin are forma unui șezlong, cu spătar adânc și șezut prelung, cât să-ți poți odihni picioarele ca-n pat. Concept: o piesă de mobilier care se adresează unui public tânăr, în căutarea clipelor plăcute.
 


Soluții estetice pentru încălzirea terasei

Balconul sau chiar spațiul amenajat în jurul casei pot fi folosite până toamna târziu, cu condiția să fie vremea frumoasă. Ori să achiziționezi unul dintre dispozitivele tot mai cochete pentru încălzire în spații outdoor.
 

 +6
Dispozitive de încălzire în spațiile exterioare/Semineebio.ro
  |  

Haideți să vedeți câteva invenții smart, denumite șemineuri portabile, pe cât de practice, pe atât de elegante. Au forme și dimensiuni pentru orice gusturi, și se integrează atmosferei outdoor indiferent că sunt amplasate direct în spațiul verde al curții sau într-un balcon deschis.

 +6 www.pefoc.ro
Șemineul Patio este un încălzitor pe gaz, ideal pentru terasă sau grădină. Nu emite sunete sau miros în timpul funcționării. În schimb, te uiți la flacăra lui fascinat și te simți perfect.

 +6 www.pefoc.ro

 +6 www.pefoc.ro
Șemineurile sunt create inclusiv sub formă de foc de tabără, iar cei de la Semineebio.ro le comercializează în două variante – pentru masă, respectiv pentru amplasat în iarbă. Au un design plăcut, simplu și minimalist, ce le permite să contribuie la atmosfera plăcută fără a atrage atenția ostentativ.

 +6 www.nswpeace.org
Mai există și varianta așa-ziselor focuri de tabără cu aspect rustic, mai puțin stilizate și care trezesc parcă nevoia de a sta în jur și a frige niște carne. Recipientele pentru focul de „tabără” pot fi prelucrate din fier, aluminiu sau inox. Multe modele dețin și un capac deasupra, din sârmă împletită, astfel încât flacăra să nu aibă posibilitatea de a se extinde.

 +6 www.ristochef.ro
Încălzitorul Kaliente este și mai special – este integrat unei piese de mobilier. Aceasta înseamnă că în loc să încălzească aerul din jur, sunt încălzite obiectele și persoanele din raza de acțiune a aparatului.


Cum înfrumusețezi ușa și ferestrele?

Pentru că se poartă personalizarea locuințelor, un producător de mobilă și accesorii de lemn din România ne propune ceva nou: ancadramentul pentru uși și ferestre. Se pleacă de la ideea clasicului ancadrament de pat, numai că de data aceasta rolul este pur estetic.

 +7
O nouă modalitate de personalizare a ușilor și ferestrelor: ancadramentul/Lemn-rustic.weebly.com
  |  

Producătorul se numește Lemn Rustic și este din Dâmbovița. Gama de produse este foarte variată, pornind de la decorațiuni pentru casă până la mobilă și accesorii pentru outdoor. Lemn Rustic reprezintă un atelier de tâmplărie în cadrul căruia se execută mobilă și accesorii la comandă. Dincolo de modelele propuse, clienții au posibilitatea să vină cu propriile modele de mobilier și accesorii indoor și outdoor.

 +7 www.lemn-rustic.weebly.com

 +7 www.lemn-rustic.weebly.com

 +7 www.lemn-rustic.weebly.com
Noi vă prezentăm azi ancadramentele pentru ferestre și uși propuse de cei de la Lemn Rustic. Ideea este foarte simplă, inovația constând în ideea de a personaliza la maximum elemente ale casei mai puțin personalizate de regulă – ferestrele și ușile. Ancadramentele se execută din lemn masiv și sunt disponibile atât pentru ușile de interior, cât și cele de exterior. Există o gamă tare variată de modele, atât pentru ferestre, cât și pentru uși, iar clienții pot decide asupra modelului în funcție de stilul de amenajare al casei – rustic, clasic sau modern.

 +7 www.lemn-rustic.weebly.com

 +7 www.lemn-rustic.weebly.com
În ce privește ferestrele, Lemn Rustic propune nu doar ancadramentele cochete, ci și obloanele false, realizate cu aceleași modele precum ancadramentele și la prețuri accesibile – 120 de lei setul. Sunt, de asemenea, din lemn masiv, lăcuite și ornamentate cu diverse elementele decorative. Merită încercat!

 +7 www.lemn-rustic.weebly.com


Top 3 mobilă pentru iubitorii de animale

Pentru orice piesă de mobilier, sursa de inspirație a designului este cea mai importantă. Kenneth Cobonpue a decis să ofere de-a lungul timpului iubitorilor de animale o colecție de mobilier care să fie pe cât de confortabilă, pe atât de inedită.

 +4
Kenneth Cobonpue - piese de mobilier în formă de animale
  |  

Vă prezentăm în continuare trei exemple de piese de mobilier futuriste, spectaculoase și perfect funcționale. Fiecare este inspirată de câte o vietate din mediul natural.

 +4 www.kennethcobonpue.com Babar - birou în formă de elefant
Babar este unul dintre cele mai neobișnuite modele de birou din lume. Are forma și aproape și dimensiunile unui elefant, dar funcțiile unui produs office tradițional. Babar a fost conceput ca o împletitură din ratan, care să imite textura pielii de elefant. Dispune de sertare cu rol de depozitare, și de blat de lucru, din lemn.

 +4 www.kennethcobonpue.com Peacock - un fotoliu ultraelegant
Peacock reprezintă o reinterpretare a fotoliului cu rol de vedetă. Sursa de inspirație: frumusețea și grația unui păun, transpuse sub forma unui spătar înalt și răsucit de așa manieră încât duce cu gândul la coada impresionantă a acestei păsări. Finisajul este o combinație discretă de albastru și verde, iar materialul este ratanul. Acest fotoliu poate fi folosit indoor, cât și outdoor.

 +4 www.kennethcobonpue.com Clifford - măsuță de cafea și taburet într-o singură piesă
Clifford încheie acest top al pieselor de mobilă de la Kenneth Cobonpue, fiind o piesă multifuncțională. Inspirat de forma unui cățeluș prietenos, Clifford este în același timp taburet și măsuță de cafea – depinde numai dacă pui sau nu blatul de sticlă deasupra. Este o piesă de folosit aât indoor, cât și outdoor.
Ingenios, nu-i așa?
 


Noutate: piscină cu peisaje pictate

Pentru cei care au acasă o piscină oricât de mică sau de mare, avem noutăți interesante: s-a deschis în București un showroom cu faianță special creată pentru a da piscinelor un aspect cu totul nou. Faianța este pictată și se poate executa la dimensiunea cerută de client.

 +4
Personalizarea piscinei se face simplu cu ajutorul faianței pictate / Cameleonia
  |  

Magazinul de faianță pictată pentru piscină se cheamă Cameleonia și poate fi vizitat în București pe strada Smârdan. Sunt disponibile produse din ceramică pictată, special pentru înfrumusețarea și personalizarea casei, la exterior și interior. Faianța pentru gresie este totuși o noutate pentru țara noastră. Este vorba de plăcuțe la dimensiunea de 20x20 cm, faianță pictată manual în diverse decoruri ideale pentru o piscină. Întregul decor acoperă în varianta standard o suprafață de 120x80 cm, dar poate fi produs și pe dimensiunea cerută de client.

 +4 www.cameleonia.ro

 +4 www.cameleonia.ro
Unul dintre decorurile pentru piscină propus de Cameleonia este un peisaj subacvatic cu pești, un decor plin de culoare și veselie, care asigură piscinei private atmosfera de vacanță exotică. Stilul acestei tip de faianță este unul modern, pictura este pe suprafață perfect netedă, iar faianța este din cea clasică. Per total, Cameleonia pune la dispoziția clienților mai multe decoruri pe aceeași temă, variind însă combinația cromatică și elementele de desen. Este un mod simplu și de efect pentru a avea acasă o piscină unică.

 +4 www.cameleonia.ro