logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobilier outdoor pentru economisirea apei

Ceva estetic, ceva practic, ceva ce să ne ajute să scădem factura la apă, atunci când cea mai mare parte a timpului o petrecem în curtea casei. Pe scurt, mobilier șic pentru colectarea apei de ploaie și folosirea ei cât mai eficientă.

igarden-5470
Soluții de folosire a apei de ploaie/iGarden.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  06 Iulie 2020

Sub denumirea iGarden, Acvapur System ne propune sisteme moderne, chiar inovatoare, de colectare a apei. E vorba de câteva modele de bazine pentru curte, care nu mai trebuie ascunse vederii atunci când avem musafiri. Pot fi lăsate la vedere întrucât au un design pitoresc, adaptat nevoilor estetice moderne.

Modelele cele mai numeroase sunt sub forma unor butoaie, cu capace de forme variate, pe mai multe alternative de înălțime și prevăzute, la alegere, chiar cu piedestal. Se potrivesc curților amenajate în stil rustic Ar mai fi și un model de cutie jardinieră înaltă, de formă dreptunghiulară, ideale pentru curțile amenajate mai degrabă modern.

Cum funcționează
Se atașează la țeava de scurgere a apei/burlanul casei, cu ajutorul unui filtru de scurgere care transferă apa cursă de pe acoperișul casei direct în butoi, la modul cel mai discret posibil. Filtrul este  prevăzut să împiedice scurgerea resturilor vegetale din jgheaburile acoperișului, permițând numai apei de ploaie să pătrundă în butoi. Pentru folosirea apei strânse în butoi, modele de la iGarden dispun și de robinet frontal, cu design cochet, astfel că de câte ori e nevoie să stropești florile, nu trebuie decât să deschizi robinetul butoiului și apa curge ca la robinetul de cișmea.

Butoaiele pentru colectarea apei de ploaie de la iGarden sunt confecționate din poliuretan cu o garanție de cinci ani. Au aspect de lemn masiv, în mai multe variante de finisaj, rezistă bine la acțiunea razelor ultraviolete și nu cântăresc deloc mult, astfel că poți muta butoiul dintr-un loc al curții în altul cu cea mai mare ușurință. În funcție de modelul ales, butoaiele de colectare a apei de la iGarden pot fi alese în diferite înălțimi și capacități de stocare a apei.

„Colectarea apei de ploaie gratuite îți permite să reduci factura de apă și să folosești apă care nu conține clor – un produs chimic adăugat apei potabile care inhibă creșterea plantelor.
Un alt beneficiu al stocării apei de ploaie în exterior este temperatura naturală a apei, care nu vă va șoca  termic plantele cum ar putea face apa rece de la robinet”, se arată pe site-ul iGarden.

www.igarden.ro
www.igarden.ro
www.igarden.ro

Publicitate