logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Pandora – o colecție convertibilă, în camera copilului

Pornind de la ideea mobilierului multifuncțional, ajungi la mobilierul convertibil. Este ideal pentru camerele de copii, acest tip de mobilier evoluând și transformându-se odată cu creșterea copilului. Pandora de la Romina Furniture e un exemplu.

romina_pandora-5466
Mobilă convertibilă în colecția Pandora/Rominafurniture.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  03 Iulie 2020

Colecția Pandora de la Romina Furniture se găsește printre colecțiile mai noi ale producătorului și deschide parcă o nouă pagină în stilul de design al acestuia, un stil minimalist cu tușe rustice prin folosirea finisajului natural al lemnului masiv de fag. Tăblia are un aspect de lemn natur, simplă, dar robustă, ducând aspectul patului spre unul de leagăn.

Patul Pandora poate fi folosit de-a lungul etapelor de creștere ale copilului, fiind un model de pat de bebeluș care ajunge în cele din urmă să se transforme în pat de adult. Există patru forme în care poate fin folosit, iar suportul pentru saltea dispune de trei variante de reglaj în cazul formei de pat pentru bebeluș. Modelul convertibil Pandora e prevăzut cu un gărduleț ce joacă mai multe roluri de-a lungul transformării patului – de la protecție până la tăblie de picioare.

Fiind un pat destinat copilului, Pandora de la Romina Furniture este confecționat exclusiv din lemn – stejar sau fag, iar lacurile de acoperire sunt 100% naturale, pe bază de apă și uleiuri ecologice, cu zero grad de toxicitate. Tocmai faptul că este din lemn masiv, îi asigură un ciclu de viață îndelungată. În ce privește personalizarea, este posibilă: patul Pandora poate fi personalizat cromatic în circa 20 de feluri, Romina Furniture punând la dispoziția clientului numeroase variante de culoare.

Din colecția Pandora de la Romina Furniture mai fac parte și alte piese specifice dormitorului pentru copii: noptieră, comodă și chiar bibliotecă.

www.rominafurniture.ro
www.rominafurniture.ro
www.rominafurniture.ro