logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Rattan Noblesse – paturi pentru afară

Deși e abia început de an, vremea plăcută ne dă ocazia să plănuim deja amenajarea spațiului outdoor de care dispunem. Așa că vă propunem câteva piese de mobilier pentru afară, având forme inedite și design ce transmite o deplină stare de confort.

Rattan Noblesse – paturi pentru afară
Publicitate
Andreea Chiru  |  02 Ianuarie 2023

Producătorul este Rattan Noblesse, în colecțiile căruia se găsesc mai multe tipuri de mobilier din ratan, dar și din lemn. Am ales să vă prezentăm în acest articol un anume tip de piesă: patul outdoor, adesea ducând însă cu gândul la piese multifuncționale inspirate din alte tipuri.

Patul Măr împletit se realizează pe comandă, clientul putând alege culoarea structurii și a huselor. Este un model ideal pentru cupluri, mulțumită formei rotunde și a dimensiunii generoase – diametru de 200 cm și o înălțime de 205 cm. Structura rotundă este rezistentă și stabilă, fabricată din oțel și îmbrăcată în șnur cu aspect de ratan. Pernele sunt din buret sau vatelină, îmbrăcate în huse detașabile. Acest model de pat outdoor își găsește locul pe o terasă sau chiar pe iarbă, în grădină.

O altă variantă de pat outdoor, de data asta creată pentru o singură persoană. Acest model este conceput din două piese identice care, asamblate, duc la o formă ovală – una are rol de pat propriu-zis pe care se așază salteaua, cealaltă are rolul de a umbri patul, asigurând o plăcută filtrare a razelor de soare. Este realizat manual, pe comandă, având structură metalică și cadrul realizat din ratan, disponibil în mai multe variante de culoare.

Pat Grădină&Terasă este cel de-al treilea model interesant. Complet rotund, se aseamănă unei canapele cu spătar discret, fiind ușor de folosit de două sau chiar trei persoane deodată. Forma perfect rotundă îl recomandă spațiilor outdoor de tip terasă sau balcon deschis, fiind o piesă în jurul căreia să se poată desfășura întreaga amenajare a spațiului verde. în plus, acest model dispune și de o măsuță încorporată, foarte utilă, a cărei prezență se face simțită doar atunci când nu ai pe ce-ți așezi paharul rece.

Despre Rattan Noblesse
„S-a născut din dorința de a oferi calitate și de a transforma în artă mobilierul împletit. În anul 2018 am putut realiza acest proiect de suflet cu ajutorul fondurilor europene. Niciun început nu este ușor, însă principiile ce stau la baza fundației sunt: calitatea produsului, respectul față de client, serviciile profesionale, dedicare, perseverență și ambiție. Rattan Noblesse este producător de mobilier din ratan sintetic.” – se arată pe site-ul producătorului.

Publicitate