logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

I-mobila – trei modele interesante de pantofar

Sunteți de acord că pantofarul reprezintă una dintre cele mai dificile piese de mobilier pentru acasă? Nu poate ocupa prea mult loc, trebuie să se integreze armonios cu mobila de hol și să ascundă vederii pantofii, permițând totuși un acces ușor la ei.

I-mobila – trei modele interesante de pantofar
Publicitate
Andreea Chiru  |  02 Ianuarie 2023

În colecția I-mobila am descoperit trei modele interesante de pantofar care să iasă din stilul deja obișnuit al dulapului cu sertare ascunse. Fiecare dintre aceste piese trebuie comandată pe dimensiunea și culoarea fiecărui client în parte.

Pentru holurile foarte mici, ideal ar fi modelul pantofar 4, realizat practic și cinstit, sub forma unui corp cu polițe la vedere. Are dimensiuni de 11x80x40 și inspiră un anume aer de ordine și disciplină. Expune complet încălțămintea – ceea ce nu este poate pe placul oricui, totuși piesa este una minimalistă și foarte practică, inspirată din nevoia simplificării designului, nu a funcționalității.

O variantă un pic mai clasică, dar nu total, o reprezintă modelul de pantofar 18 de la I-mobila, ce reprezintă o piesă 3 în 1, pe cât de funcțională, pe atât de potrivită din punctul de vedere al valorificării spațiului. Dispune de un dulap pentru pantofi – ce ține departe de vedere încălțămintea zilnică, un loc de șezut pentru când te încalți și un curier de atârnat geaca, umbrela și geanta. Toate acestea sunt comprimate într-o piesă cu următoarele dimensiuni: 160x150x40cm, dar se poate realiza și pe dimensiuni mai mici. Tapițeria cu rol decorativ este din catifea.

binary comment

Cei care-și doresc un stil mai rustic, mai de casă de vacanță încă de la intrarea în hol, pot opta pentru modelul de pantofar 1 de la I-mobila. Este o piesă ceva mai mare, dar cu personalitate, asigurând spațiu pentru încălțăminte, loc de șezut și cuier pentru hainele de afară. Interesant este modelul de pantofar, inspirat de modul de dispunere a casetelor pentru sticlele de vin în insulele de bucătărie. Este o piesă înaltă – de 180 cm înălțime, dar se poate comanda și pe alte dimensiuni.

I-mobila este un producător de mobilă la comandă, având propria echipă de designeri pentru mobilă. Punctul de lucru se găsește în județul Ialomița, comuna Gârbovi, iar piesele pot fi comandate de clienți din toată țara în două feluri – fie trimițând modelul de mobilă ales și măsurătorile de acasă, fie stabilind o programare cu echipa I-mobila acasă la client, pentru măsurători.

Publicitate
Publicitate