logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Heimtextil – primul mare eveniment al anului 2023

Desfășurat anual în Germania, la Frankfurt, Heimtextil este evenimentul care dă tonul în industria tapițatelor și a materialelor textile pentru uz casnic. Anul acesta, se va desfășura între zilele de 10-13 ianuarie și organizatorii (Messe Frankfurt) anunță mai multe noutăți în ce privește formatul.

Heimtextil – primul mare eveniment al anului 2023
Publicitate
Andreea Chiru  |  03 Ianuarie 2023

Mai sunt doar câteva zile până ce Heimtextil își deschide porțile, iar organizatorii au decis să vorbească despre tot ce va aduce nou acest eveniment. În premieră, Pavilionul 4 al centrului expozițional va centraliza o gamă variată de fibre și țesături destinate mobilei tapițate și accesoriilor decorative din industria amenajărilor interioare, la un loc cu materialele finale, expunând astfel tot ce înseamnă textile, de la stadiul de început până la cel final.

„Răspundem astfel nevoii tot mai des exprimată în rândurile producătorilor de mobilă tapițată: posibilitatea de a controla modul în care produsul prinde formă, încă de la prima etapă de fabricație.” – explică Bettina Bar, director al sectorului pentru textile în cadrul Heimtextil. În același Pavilion 4, vor fi prezenți expozanți din sectorul de textile outdoor și imitații de piele.

Cum lumea evoluează în spiritul nevoii de protejare a mediului, ediția 2023 a târgului Heimtextil ia în calcul, mai mult ca niciodată, principiul sustenabilității în industria materialelor pentru mobila tapițată. Unii dintre expozanți au anunțat deja schimbări în procesul de fabricație, în conformitate cu normele de reducere a impactului asupra naturii. De asemenea, se vor organiza „Green Tours” pentru vizitatorii profesionali interesați să afle direct de la expozanți care sunt cele mai sustenabile colecții textile prezente la Heimtextil.

Nu va lipsi nici interesantul concept al Future Materials Library – un modul de prezentare a celor mai inovatoare materiale funcționale create în ultimele douăsprezece luni. Un juriu profesional a ales 85 de expozanți care să participe în cadrul acestei expoziții.

În ce privește rata de participare la ediția 2023 a târgului Heimtextil, s-au înscris 2200 de expozanți internaționali provenind din 50 de țări. „Ne-am propus să facem din ediția 2023 a târgului Heimtextil platforma ideală pentru schimburi de idei și informații la nivel internațional, pentru încurajarea contactelor de afaceri și pentru stimularea inspirației în sectorul textilelor în amenajările interioare”, a declarat Bettina Bar.

Publicitate
Publicitate