logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Alencon: mobilier stradal atipic

Alencon este o companie din Timișoara care oferă românilor șansa de a personaliza, mai mult decât suntem obișnuiți, spațiile publice. Modelele de bănci și fotolii stradale au meritul unui design împrumutat parcă din alte locuri ale lumii.

www.alencon.ro
Alencon - furnizor de mobilier stradal inovator
Publicitate
Andreea Chiru  |  17 Mai 2017

Autointitulându-se experți în mobilierul pentru spații publice, Alencon ne propune lucruri noi: de la clasicele bănci stradale până la fotolii în aer liber sau chiar aparatură de fitness de folosit sub cerul liber.

Ce ziceți de un fotoliu tip colțar, cu o denumire atipică? Fotoliul Corten Fatima este din oțel, deci rezistent intemperiilor, iar forma ultramodernă a spătarului este întrecută numai de modelul de broderie obținut prin tăiere cu laser. Este disponibil și în varianta de șezlong.

www.alencon.ro
Fotoliu Corten

Coșuri stradale cu… scrumieră – o inovație sub aspectul designului! Modelul propus de Alencon este fabricat din tablă de oțel microperforată, are o formă suplă, circulară și e dotat cu un accesoriu practic: scrumieră. Conceptul este clasic, designul este original. Sistemul de golire este de tip balansare.

www.alencon.ro
Coș stradal

Taburetele Footpoint sunt o alternativă extrem de veselă și originală la obișnuitele bănci stradale. Sunt inspirate din modelul mobilierului indoor de tip minimalist, dar adaptate prin prisma materialelor la cerințele mobilierului stradal – oțel zincat, imprimat cu fosfat de zinc. Cele două culori contrastante sunt rezistente la intemperii. Taburetele Footpoint se fixează la sol cu șuruburi zincate.

www.alencon.ro
Taburete Footpoint

Pe lângă aceste modele de mobilier stradal, Alencon oferă și soluții la fel de inovatoare în ce privește accesoriile stradale, locurile de joacă și aparatura fitness. Dar despre acestea, cu altă ocazie.

Publicitate
Publicitate