logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Din România: mobilă GALBENĂ

Pentru că avem cu toții nevoie de lucruri frumoase și mobilă în casă, ne-am gândit să le combinăm. Adică, mobilă frumoasă. Am ales pentru voi piese de mobilier disponibile în România, la prețuri accesibile, care să contribuie la starea bună a fiecăruia.

mobila_galbena-2448
Culoarea galbenă poate fi folosită acasă, sub formă de mobilier practic
Publicitate
Andreea Chiru  |  16 Mai 2017

Culoarea verii este galbenul! O culoare caldă, solară, dătătoare de energie. Am scotocit prin showroom-urile românești și am ales piese cu diferite funcții, pentru mai multe încăperi ale casei.

Setul Artisan de Maison cuprinde o comodă cu sertare pentru dormitor și o consolă ideală pentru zona de hol a casei. Ambele piese sunt din lemn masiv, bucurându-se de un design cu accente minimaliste. Comoda are pictate flori de măceș, ceea ce contribuie mai mult la aspectul de sărbătoare a vieții. Culoarea galbenă este într-o nuanță intensă, tare, ce aduce locuinței un aer estival, reconfortant.

www.artisandemaison.ro
Comoda pictată

www.artisandemaison.ro
Consolă pentru un hol luminos

Szel-Mob abia a lansat un set de mobilier de baie, compus din mască de chiuvetă cu rafturi la vedere și dulap depozitare, în același stil rustic, provensal. Culoarea galbenă a acestui set este o alegere îndrăzneață, surprinzătoare pentru publicul din România, cu atât mai mult cu cât vorbim despre mobilă pentru baie. Dar este garantul unui design interior pe cât de original, pe atât de primitor.

szelmob-2449
Mobila de baie în culoarea galbenă e altceva!

Echipa Idezio propune folosirea culorii galbene în bucătăria sau zona de dining, scoțând pe piață o bibliotecă modulară ale cărei rafturi sub formă de cuburi cu rol de depozitare creează un efect cromatic foarte reușit, printr-un contrast de galben, roșu, negru și crem pătat.

www.magmob.ro
Bibliotecă modulară de la Idezio

Toate cele trei exemple de piese de mobilă în culoare galbenă sunt disponibile în România, prin cei trei producători autohtoni – un prilej în plus pentru a da casei un aer estival!

Publicitate
Publicitate