logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Relaxare… de oțel! Cu magneți și piele

Sebastian Erazzuriz a creat un șezlong din materiale atât de neobișnuite pentru mobila de acasă încât dă senzația unui aparat de tortură: oțel inoxidabil, magneți și un strop de piele naturală.

sezlong_sebastian_errazuriz-1174
În ciuda aspectului lucios, de pe șezlong e imposibil să aluneci - Meetsebastian.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  09 Mai 2016

Marii designeri ai lumii își permit să dea imaginație frâu mult mai liber decât alții. Ca dovadă, unii dintre aceștia creează piese de mobilă atât de fascinante încât îți iau ochii, dar nu le-ai lua cu tine acasă.

Şezlongul din oțel creat de Sebastian Errazuriz are o formă inspirată de nevoia omului de a sta confortabil, ușor înclinat pe spate, cu picioarele în poziție de odihnă și cu capul sprijinit de pernă, pentru orele de lectură. Şi totuși, pare o sculptură bună de expus într-o galerie de artă.

www.meetsebastian.com
Şezlong sau... scaun de tortură? Oricum, fascinant

Avantajele șezlongului din oțel inoxidabil: n-are moarte! Nu ridică probleme de întreținere căci se curăță (în cazul improbabil în care s-ar murdări) cu o cârpă umedă. Perna ce joacă rol de spătar confortabil este îmbrăcată în piele naturală și pentru a ușura folosirea ei, e prevăzută cu magneți ce o fixează pe șezlong la nivelul dorit în orice clipă. Nu trebuie mutată cu mâna, ci trasă printr-o mișcare firească a capului, în sus și în jos, după necesități.

Dezavantajele șezlongului lui Sebastian Errazuriz: greu de mutat în încăpere. Aproape imposibil de încadrat armonios într-un stil de amenajare pentru locuințe private. Şi totuși…

www.meetsebastian.com
Ilustrație despre nivelul de confort al șezlongului din oțel