logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Prestige Mob – saltele… aromate!

În căutarea somnului sănătos, un nou aspect revoluționează industria saltelelor din România - aromele. Prestige Mob pune la dispoziția românilor saltele prevăzute cu miros îmbietor de cocos și aloe vera pentru o desăvârșită stare de bine.

prestigemob-1177
PrestigeMob și-a început activitatea ca producător de saltele cu arcuri în 1999 - PrestigeMob.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Mai 2016

Din colecția de saltele gama Exclusiv de la Prestige Mob fac parte trei modele savuroase: Aloe Vera Pocket Memory, Aloe Vera Memory și Natural Cocos. Fiecare saltea PrestigeMob are propriile calități care o individualizează și diferențiază de celălalte două.

Salteaua Aloe Vera Pocket Memory are o grosime de 28 cm și se pliază pe cele cinci zone ale corpului uman diferit, răspunzând în mod personalizat fiecărei necesități în parte, din punct de vedere al elasticității. Salteaua Aloe Vera Pocket Memory de la PrestigeMob se adaptează perfect greutății, temperaturii și formei corpului uman, asigurând o poziție sănătoasă pe timpul nopții și deci un somn odihnitor. Materialul textil ce îmbracă salteaua este antibacterian și antialergic, tratat cu extract de aloe vera pentru a asigura o stare de relaxare bazată pe beneficiile acestei arome proaspete.

www.prestigemob.ro
Model de saltea Aloe Vera Pocket Memory

www.prestigemob.ro
Salteaua cu aloe vera în variantă de pocket memory este mai groasă datorită sistemului de ventilare a țesăturii

Salteaua Aloe Vera Memory de la PrestigeMob este ușor mai groasă, de 30 cm, și urmărește un echilibru deplin între nevoia unui somn odihnitor și necesitatea unei saltele dure care să protejeze sănătatea coloanei vertebrale. Salteaua Aloe Vera Memory conține un amestec de vată și spumă special creat împotriva durerilor de ceafă și umeri. Materialul textil face parte din colecția 3D, cu accent pe extractul de aloe vera ce contribuie la o bună circulație a sângelui pe timpul somnului.

www.prestigemob.ro
Model de saltea Aloe Vera Memory

www.prestigemob.ro
Senzație de prospețime datorită extractului de aloe vera

Salteaua Natural Cocos de la PrestigeMob este ceva mai subțire, de 26 cm, răspunzând nevoilor celor aflați în căutarea confortului sănătos, adică a unei saltele care să asigure un bun raport între propritățile de elasticitate și rigiditate. Salteaua Natural Cocos este confecționată din spumă naturală de latex și fibră de cocos, ce asigură automat și o senzație aromată pe parcusul nopții. Textila este detașabilă, ușor de întreținut, tratată cu soluții antibacteriene și antialergice.

www.prestigemob.ro
Saltea cu aromă de cocos pentru vise exotice

www.prestigemob.ro
Model de saltea Natural Cocos

Publicitate